Cum să măresc un penis moduri posibile

De ani, decenii, antropologii au descoperit culturi străvechi și nu atât de vechi care practicau mărirea penisului, dar este destul de rar să găsim vreo mențiune despre aceasta în literatura de popularitate. În urmă cu cincizeci de ani, în literatura medicală a existat o discuție deschisă despre prelungirea penisului. Cu toate acestea, moralitatea sanctimonioasă și puritană a limitat sever scopul oricărei cercetări serioase despre cum să mărești penisul. Din fericire, viitoarea revoluție sexuală ne-a forțat să regândim modul în care studiem corpul uman, iar unele progrese au fost deja făcute în studiul și înțelegerea funcționării penisului masculin. Deși instituția medicală continuă să insiste cu încăpățânare că mărirea penisului este imposibilă, sute de bărbați pot respinge cu ușurință astfel de afirmații din propria experiență.

operatie de marire a penisului

Modalitățile de creștere a penisului au multe opțiuni - de la logic la buget. Iată câteva dintre cele mai populare metode de mărire a penisului care au fost încercate de secole, inclusiv câteva care sunt pur și simplu uimitoare și foarte promițătoare.

Toate aceste metode de marire a penisului sunt date doar cu scopul de a va informa, nimic mai mult.

Orice sfat, orice recomandare, ar trebui obținută de la un medic privat autorizat. Dacă doriți să încercați singur unele dintre metodele de mărire a penisului prezentate aici, atunci rețineți: o faceți pe propriul risc și risc.

Metodele de mărire a penisului sunt împărțite în patru categorii:

manipulare genetică

Cum să măresc un penis moduri posibile

Dimensiunile penisului, cum ar fi culoarea ochilor, silueta, fizicul, nuanța pielii, sunt moștenite de noi. Dacă tatăl sau bunicul tău avea un penis mare, atunci ai toate șansele să ai exact același penis. „Cheile" pentru înțelegerea dimensiunii ereditare a penisului sunt ascunse în secretele moleculei de ADN - acest dublu helix care stochează informații codificate genetic.

Secțiuni mari de ADN sunt identice la toți oamenii. La urma urmei, cu toții avem urechi, picioare, rinichi etc. Dar există secțiuni ale ADN-ului care sunt izbitor de diferite la diferiți oameni.

În astfel de zone apare scurt „ADN în plus". Aceste zone, ale căror funcții nu au fost încă pe deplin elucidate, se repetă tot timpul, ca un record doborât. În aceste zone remarcabil de diverse, se pot identifica acele trăsături caracteristice care disting o persoană de alta - culoarea părului, ochii, forma nasului, grupa sanguină, înălțimea și, desigur, dimensiunea și forma penisului masculin. Fiecare individ (cu excepția gemenilor) are propriul său „ADN suplimentar", modelul său original. Oamenii de știință criminalistică folosesc amprentele acestui ADN (care poate fi izolat dintr-o picătură de salivă, sânge sau material seminal) ca un instrument de încredere pentru a identifica un criminal suspectat.

Oamenii de știință vor izola din ADN o genă care determină dimensiunea penisului masculin.

Cercetătorii s-au angajat recent într-unul dintre cele mai ambițioase proiecte întreprinse vreodată de om. În cadrul cooperării internaționale, folosind computere puternice de mare viteză, oamenii de știință intenționează să creeze o „hartă genetică" sau un fel de „enciclopedie" a sutelor de mii de gene care alcătuiesc molecula de ADN. Când acest program va fi finalizat în secolul următor, oamenii de știință vor putea identifica genele specifice care cauzează boli ereditare. În cele din urmă, vom afla care gene ne fac ochii albaștri, care ne fac părul încrețit, ceea ce provoacă pistrui. În plus, din ADN va fi izolată o genă care determină dimensiunea penisului masculin. Folosind inginerie genetică, va fi posibil să ofere oricui un penis care îi place cel mai mult.

Mărirea chirurgicală a penisului

Cum să măresc un penis moduri posibile

Operația de mărire a penisului a devenit cunoscută publicului larg în 1991, dar are o istorie mult mai lungă. În anii 1970, un chirurg american a deschis o clinică în Tijuana, New Mexico, care oferă o gamă largă de servicii de mărire a penisului, inclusiv metode neconvenționale și experimentale, cum ar fi mărirea glandului, mărirea rădăcinilor și injecții cu silicon.

Deși creșterea dimensiunii penisului s-a produs aproape imediat și a făcut o impresie puternică. Dar materialul de umplutură a arătat cumva tendința de a se acumula în mijlocul penisului, ducând la o îngroșare inutilă și cu aspect neplăcut. Bărbații cărora li s-au administrat astfel de injecții acum 10 până la 20 de ani încep acum să sufere efectele negative. Mulți chiar au scăpat de silicon prin intervenție chirurgicală. Un alt dezavantaj al acestei metode a fost că a dus doar la o îngroșare a arborelui, dar nu a lungit penisul și nu a mărit glandul penisului. Drept urmare, diferite părți ale penisului păreau disproporționate.

Chiar mai devreme, în anii 1960, dr. Bihari din Egipt și-a dezvoltat metoda de alungire a penisului. Sute de oameni disperați și aventuroși au cheltuit sume uriașe de bani pe zboruri către Cairo pentru a experimenta această metodă pentru ei înșiși. Rezultatele au fost variate.

Dacă unii au recunoscut că penisul lor s-a lungit cu 5 cm, atunci alții nu au observat deloc creștere. Cu toate acestea, entuziasmul inițial a scăzut în mod clar din cauza rezultatelor discrete și a costului ridicat atât al operațiunii în sine, cât și al biletelor de avion. În anii 1970, bărbații au început să folosească metode mai sigure, mai fiabile, cum ar fi aspirarea penisului, care a devenit acum o mărire plăcută populară, care are mii de adepți în întreaga lume.

Metode manuale de marire a penisului

Cum să măresc un penis moduri posibile

Metoda manuală este aceeași culturism, dar care vizează o anumită parte a corpului - penisul. Când vrem să ne construim o siluetă atletică, mergem la sală și lucrăm intenționat sub îndrumarea unui antrenor. În legătură cu penisul, putem întinde și frământa penisul fără sens, dar vom obține rezultatul în acest fel?

  1. Metoda vacuumului este o metodă nechirurgicală, care constă într-o întindere treptată pe termen lung a organului. Această metodă se mai numește și metoda pompei de vid, hiperemie. Pompele de vid sunt manuale și computerizate. În acest din urmă caz, penisul este plasat într-un tub și se creează presiune negativă în jurul acestuia. Programul de alungire a penisului cu pompa de vid este conceput pentru 1 an. Primele sesiuni de 16 săptămâni se țin zilnic. Apoi - 1 dată în 3 zile. Sesiunea durează în medie 30 de minute. Rezultatele au arătat că pacienții care au urmat pe deplin instrucțiunile și recomandările au realizat o lungire medie a penisului cu 3 cm pe an. Calitatea erecției nu s-a schimbat.
  2. Metoda de tracțiune este neinvazivă, bazată pe principiul „întinderii" țesuturilor. Dacă anumite părți ale corpului (degete de la mâini și de la picioare, lobi urechi, buzele, gâtul etc. ) sunt supuse unei întinderi constante, atunci celulele acestei zone încep să se dividă, crescând astfel volumul acestui țesut.

Exista dispozitive speciale - extendere, din plastic si silicon, care iti permit sa pastrezi tractiune de la 900-1800 g. Sunt usor de folosit, nu se vad sub imbracaminte. Pentru a obține efectul maxim, este necesar să se efectueze tracțiunea zilnic, 8 ore pe zi, timp de 12-20 de săptămâni.

Momente negative ale măririi penisului: pot apărea dureri la începutul utilizării extenderului, utilizarea extenderului este limitată la pacienții cu diabet zaharat, boli ale ficatului și ale sistemului sanguin.

Mărirea maximă a penisului pe care au reușit să o obțină pacienții care respectă toate regulile este de 2, 5-3 cm. De reținut că extensiile au efectul cel mai mare și pe termen lung după prelungirea chirurgicală a penisului dacă sunt utilizate în perioada postoperatorie.

Mărirea penisului cu suplimente

Cum să măresc un penis moduri posibile

Cea mai sigură și mai important metodă bine stabilită de mărire a penisului în obținerea rezultatelor. Creșterea se datorează procesului de creștere a noilor țesuturi ale penisului, realizând o creștere a masei musculare, ca și în culturism. Creșterea de noi țesuturi în penis are loc în timpul sexului, doar că acest proces are loc încet și încet. Datorită acestui fapt, dimensiunea penisului masculin în timpul vieții crește cu 3 cm pe an. Dar o poți accelera!

S-a dovedit experimental că ligamentele penisului au un potențial ridicat de întindere. Se pot întinde, crescând din ce în ce mai mult cantitatea de umplere a țesutului erectil. Cele mai bune dintre suplimente dilată vasele de sânge ale penisului dincolo de capacitatea fiziologică, oferind rate super mari de circulație a sângelui în penis. Numărul și diametrul cresc. Acest lucru duce la o întindere și mai mare a ligamentelor penisului etc. În cele din urmă, aceste ligamente sunt cele care provoacă lungimea și masa suplimentară a penisului atât în repaus, cât și în timpul erecției.

Când iei suplimente, poți fi calm, deoarece medicamentele pentru mărirea penisului aduc rezultate în cel mai scurt timp posibil. Penisul va deveni din ce în ce mai mare într-o stare de erecție, cu o calitate mai mare a erecției și capacitatea de a avea sex mai lung.