Cum să măriți un membru masculin acasă: instrucțiuni

Dimensiunea penisului este o problemă urgentă pentru bărbații de diferite vârste. Dar doar câțiva decid asupra plasticului periculos și scump. Restul caută și practică metode alternative de mărire a penisului acasă. Rezultatele excelente sunt demonstrate demâncare specială, masturbare cu o tehnologie specifică, masaj cu lubrifiant și exerciții speciale. Mai multe informații despre fiecare metodă de acasă, precum și recomandări pentru utilizarea de remedii și atașamente populare, pot fi găsite în articol în continuare.

Care este dimensiunea normală a penisului?

Înainte de a alege și utiliza tehnici de mărire a penisului acasă, asigurați-vă că aveți într-adevăr o problemă de rezolvat. Primul factor determinant este naționalitatea. Fiecare națiune are propriii indicatori, caredimensiunea penisului este norma.

De exemplu:

 • Georgieni - 15, 6 cm;
 • Bielorusi - 14, 6 cm;
 • ucraineni - 14 cm;
 • Ruși - 13, 2 cm.

Dacă ne uităm la europeni, cifrele sunt puțin mai mari. De exemplu, maghiarii au 16, 1 cm, francezii și cehii au 15, 9-16 cm. Poziția de lider în întreaga lume este ocupată de poporul african, unde dimensiunea normală a penisului este de 17, 5-18 cm. poziția este arătată de țara Thailanda - 9-10 cm.

Harta dimensiunilor membrilor
diagrama dimensiunilor penisului

În clasificarea internațională, există mai multe concepte de deviere de la normă:

 • micropenis - mai puțin de 10 cm;
 • penis mic - 10-12 cm;
 • penis mediu - 10-18 cm;
 • penis mare - peste 18 cm.
Important!Conform unui certificat medical, dimensiunea normală a penisului este de 13-18 cm în timpul erecției, precum și de 8-10 cm într-o stare normală relaxată. Grosimea normală este de 3-4 cm, iar circumferința de 10-15cm.

Instrucțiuni pas cu pas pentru mărirea penisului acasă

Acum, că știi sigur cât de adecvată este nevoia de mărire a penisului, ia în considerare ce tehnici alternative sunt potrivite acasă. Practica arată că doar o abordare integrată poate obține rezultate reale. Ce este cerutmerită aplicat:

 • nutriție pentru creșterea penisului- îmbunătățește în mod natural funcționarea întregului organism și a sistemului reproducător, mai ales eficient înainte de vârsta de 23 de ani;
 • masturbarea corectă- îmbunătățește fluxul sanguin, mărește extensibilitatea corpurilor cavernoase și spongioase ale falusului;
 • masaj cu lubrifiant- crește elasticitatea mușchilor netezi, îmbunătățește fluxul sanguin, întărește erecția, stimulează regenerarea țesuturilor;
 • alte exerciții speciale- unii întind țesutul bărbăției, alții cresc fluxul de sânge, care întinde corpul cavernos.

Principala condiție pentru obținerea unui rezultat este utilizarea tehnicilor strict conform instrucțiunilor și reglementărilor.Dacă omiteți cursurile, tratați cerințele dvs. neglijent, rata de creștere va fi minimă, dacă nu zero.

Mese speciale

În timp ce recurg la modalități radicale și periculoase de a crește dimensiunea falusului, mulți nu înțeleg că soluția problemei se află la suprafață. Știind dacă este posibil să prelungiți și să îngroșiți organul genital cu alimente speciale, puteți obține rezultate uimitoare. Într-adevăr, până la vârsta de 21 de ani, nutriția este cea care poate afecta direct sau indirect creșterea, de care depind fondul hormonal, funcționarea întregului organism, creșterea și dezvoltarea acestuia.

Cele mai utile produse sunt: ​​

Produse pentru creșterea penisului
om și legume
 • nuci;
 • miere;
 • susan;
 • hrișcă;
 • legume și fructe proaspete;
 • fructe de mare;
 • produse lactate;
 • pește gras.

Înainte de a compila un meniu de produse care ajută la creșterea dimensiunii organului genital, descrieți câteva reguli de bază pentru dvs. :

 • aportul acestor produse ar trebui să fie sistematic;
 • toate produsele dăunătoare trebuie abandonate complet;
 • în paralel cu nutriția, practică diferite exerciții și masează pentru creșterea penisului;
 • conduce un stil de viață activ care crește imunitatea și întărește întregul corp;
 • renunță la obiceiurile proaste;
 • urmăriți-vă greutatea, deoarece kilogramele în plus reduc calitatea potenței și a muncii corpului în ansamblu.
Chiar și cu o alimentație adecvată, puteți anula eficacitatea metodei dacă consumați simultan alimente nesănătoase, de exemplu, băuturi alcoolice, zahăr și sare în exces, bere, conserve și carne afumată.

Lista produselor pentru creșterea naturală a penisului

Ce alimente îmbunătățesc erecția, îmbunătățesc calitatea spermei, cresc circulația sângelui și, de asemenea, promovează regenerarea țesuturilor și întinderea corpului cavernos:

 1. Nuci- o sursă de energie și putere, iod pentru metabolism normal, aminoacizi pentru curățarea colesterolului și a toxinelor.
 2. Miereaeste o sursă de oligoelemente și aminoacizi care au efect antiinflamator și tonic. Utilizarea regulată va îmbunătăți calitatea erecției și a materialului seminal masculin, va crește mobilitatea celulelor germinale.
 3. Susanuleste primul produs din multe feluri de mâncare orientale, deoarece este o sursă de calciu, fier, magneziu și zinc. Toate aceste substanțe cresc testosteronul, care este responsabil pentru dorința sexuală, calitatea spermei, rezistența la erecție și creșterea penisului. Lipsa hormonului este principala cauză a creșterii scăzute.
 4. Hrișcă- cereale bogate pentru oligoelemente și aminoacizi, care sunt vitale pentru funcționarea întregului organism. Sarcina principală a acestui produs este îmbunătățirea compoziției sângelui, ceea ce înseamnă că acesta contribuie indirect la normalizarea fluxului sanguin. și creșterea falusului.
 5. Fructele de maresunt afrodisiace puternice și surse de iod care stimulează producția de hormoni sexuali. Acest lucru, la rândul său, întărește erecția, o prelungește, ceea ce înseamnă că promovează întinderea și proliferarea țesuturilor penisului. Aport regulatfructele de mare curăță vasele de sânge de colesterol, activează fluxul sanguin, îmbunătățește senzațiile în timpul orgasmului.
 6. Legume și fructe proaspete- surse de vitamine naturale. De exemplu, E neutralizează efectele mediului înconjurător, C subțiază sângele, crește aportul de sânge și B promovează producția de testosteron. Oligoelementele îmbunătățesc sintezahormoni sexuali, necesari creșterii falusului.
 7. Produsele lactatesunt o sursă de aminoacizi, fără de care mărirea penisului este imposibilă. Calciul și proteinele cresc calitatea spermei, alte bacterii contribuie la creșterea imunității.
 8. Pești grași- o sursă de acid omega-3, care susține viața umană normală. În plus, este necesar pentru formarea biomembranelor și pentru asimilarea vitaminei A, E.

Metode gratuite de mărire a penisului

Evitând operația periculoasă și costisitoare de extindere a falusului, vă puteți crește organul cu încă câțiva centimetri cu propriile mâini și acasă, folosind metode gratuite. Care arată cele mai bune rezultate:

jelging
 1. Masturbarea corectă este un fel de exercițiu pentru a întinde falusul.
 2. Masaj - acțiunea manuală mărește fluxul sanguin, crește elasticitatea și flexibilitatea țesuturilor.
 3. Exerciții speciale - ambele întind țesuturile penisului și îmbunătățesc circulația sângelui.

Numai cu implementarea corectă a acestor metode, precum și cu practica regulată timp de câteva luni, puteți atinge 18-20cm.

Masturbarea utilizând o tehnologie specială

Puțini bărbați știu că, cu o masturbare adecvată, va deveni nu numai un proces plăcut, ci și un exercițiu util pentru mărirea penisului.

Cum să te masturbezi:

 • Aplicați cremă sau lubrifiant pe penis;
 • încălzește țesătura cu mișcări de mângâiere;
 • atinge o erecție maximă;
 • faceți un inel din două degete ale mâinii (index și degetul mare);
 • mutați inelul de la bază la cap cu o ușoară presiune;
 • încheie procesul ejaculând.

Este important ca masturbarea să nu suplinească complet viața sexuală, ea poate fi practicată mai rar, dar la o anumită frecvență. Nu ar trebui să existe dureri sau disconfort, altfel riscați să deteriorați țesuturile organului.

Masați penisul cu lubrifiant

Un alt mod eficient de a vă mări penisul este auto-masajul cu propriile mâini. Dacă tehnica este efectuată corect, nu numai că puteți crește diametrul și lungimea, dar puteți îmbunătăți și potența și calitatea erecției. Deci, continuați cu pașii următori:

  lubrifiant cu gel
 • încălziți organul cu o compresă fierbinte, înmuiați un prosop în apă fierbinte, atașați-l la organ;
 • repetați încălzirea de mai multe ori înainte de a începe masajul;
 • aplicați un lubrifiant pe pielea uscată a falusului, distribuiți-l treptat pe întregul trunchi;
 • efectuați masaj cu mișcări de mângâiere, frământare, întindere.

Masajele trebuie efectuate cu un efect crescând treptat, dar astfel încât să nu provoace o senzație puternică de disconfort și durere. Numai în acest caz, fluxul local de sânge se va îmbunătăți, ceea ce va preveni procesele stagnante, având un efect pozitiv asupra organelor genitalefuncții.

Efectuarea de exerciții speciale

Dacă trebuie să măriți membrul masculin, dar există contraindicații la alte metode, exercițiile simple, dar eficiente, vă pot ajuta. Principiul lor de acțiune este de a crește fluxul sanguin local și de a întinde țesuturile organului genital. Cel mai frecvent utilizaturmătoarele tipuri:

 1. Stretching- înainte de mișcare, falusul este încălzit cu un masaj sau o compresă caldă, după care este preluat de cap și întins sub diferite unghiuri. Efectuați totul delicat inițial fără influență nejustificată, dar construiți treptatpentru a nu deteriora țesătura. O sesiune durează 10-15 minute, trebuie să exersați zilnic câteva luni.
 2. Stretching- cu ajutorul masajului, încălziți țesuturile falusului, atingeți o stare semi-erectă. Apoi, trageți penisul în jos și înapoi, așezându-vă ușor pe el. Exercițiul gimnastic are ca scop întărirea bazei falusului, alungirea acestuia și creșterea în diametru prin creșterea presiunii asupra țesutului cavernos.
 3. Flexie- acest exercițiu gimnastic va necesita o erecție incompletă și o preîncălzire a țesuturilor. După aceea, falusul este îndoit în direcții diferite, ascultându-și sentimentele. Dacă apare durerea, opriți-vă imediat. manipulare.

Metode acasă plătite

Mărirea la domiciliu a falusului poate fi costisitoare atunci când vine vorba de următoarele tehnici:

 • utilizarea dispozitivelor pentru creșterea penisului - extensor, pompă de vid, greutăți pentru suspensie etc . ;
 • aplicarea de geluri și lubrifianți - extractele de plante stimulează fluxul sanguin și elasticitatea țesuturilor falusului.

Ambele opțiuni pot fi fie o practică independentă, fie o completare a metodelor gratuite pentru a crește eficiența. Este important să vă familiarizați în detaliu cu caracteristicile fiecărei metode propuse, să învățați regulile de aplicare, pentru a nu provoca o „inversare”Efect".

Utilizarea dispozitivelor

Cel mai adesea, în paralel cu exercițiile fizice și auto-masajul, se folosesc dispozitive și dispozitive speciale pentru a întinde intens corpurile cavernoase și pentru a crește tensiunea arterială. Ce poate fi:

 • pompa de vid- penisul este plasat într-un anumit mediu, unde se creează un vid, activează fluxul sanguin, modificând diametrul și lungimea falusului la valorile maxime posibile;
 • extender- un dispozitiv pentru întinderea falusului, care este atașat la coapse sau centură, fixează organul cu tije și un inel lângă cap, trăgând treptat organul în lungime (adesea dispozitivul este utilizat pentru a elimina curbura);
 • greutățileeste o metodă controversată de a atârna greutatea de falus, deoarece provoacă leziuni tisulare dacă este utilizată irațional, dar, în general, greutățile agățate dau rezultate.

Răspândirea gelurilor speciale

O creștere a lungimii și grosimii falusului este posibilă folosind metoda de acasă, folosind preparate și mijloace speciale - lubrifianți. Acestea conțin ingrediente naturale care simulează fluxul sanguin și expansiunea țesuturilor penisului. Există, de asemenea, medicamente hormonalecare sunt utilizate numai conform instrucțiunilor unui profesionist din domeniul sănătății.

În general, există 3 tipuri de lubrifianți:

 1. Unguente cu acțiune rapidă- se aplică imediat înainte de actul sexual pentru a induce rapid o erecție puternică și cea mai mare dimensiune de falus posibilă.
 2. Gelurile pentru mărirea penisuluisunt remedii naturale care necesită o utilizare pe termen lung și regulat timp de câteva luni pentru a obține un efect cumulativ.
 3. Unguente auxiliare- utilizate în paralel cu alte tehnici, precum și în timpul utilizării dispozitivelor și accesoriilor pentru mărirea penisului.

Când aveți nevoie aici și acum - folosim atașamente

Uneori există o situație în care un bărbat trebuie să-și mărească rapid penisul fără unguente, geluri și exerciții. În acest caz, se aplică dispozitive speciale - atașamente, care nu numai că vor adăuga dimensiuni la organ, dar vor întări și erecția, crescând calitatea sexuluiact. Există mai multe tipuri de atașamente:

 • atașamente de tip deschis- potrivit dacă aveți nevoie pentru a îmbunătăți calitatea actului sexual și a crește diametrul penisului;
 • vârfuri de tip închis- contribuie la sexul lung și de înaltă calitate prin creșterea lungimii falusului, prelungind erecția.

Vârfurile din latex și silicon sunt de asemenea luate în considerare, în cel mai bun caz promit până la +10 cm la dimensiunile disponibile. Astfel de dispozitive sunt folosite de acei bărbați care sunt îngrijorați de lipsa dimensiunii falusului numai în timpul actului sexual.

Fii atent cu rețetele populare!

Puteți prelungi falusul folosind rețete și instrumente populare. Există mai multe moduri cunoscute:

 1. Masați cu sifon - pielea este lubrifiată cu ulei, presărată cu sifon și masată ușor cu un burete timp de 5 minute, după ce o țineți timp de 2 minute, spălați compoziția.
 2. Baie cu sodă - sodă se diluează în apă caldă, falusul este scufundat acolo, ceea ce previne inflamația și activează fluxul sanguin. Procedura se efectuează cu o oră înainte de apropierea așteptată, este important ca penisul să fie în stare de erecție.
 3. Scrub cu sodă - mai întâi un bărbat face o baie fierbinte, apoi face un scrub cu sodă pe pielea penisului, apoi se clătește și aplică lubrifiantul din opțiunile de mai sus.
 4. Compresă de sodă - sodă se amestecă cu miere, după care se aplică pe trunchiul falusului, ocolind capul. Produsul se păstrează timp de 10-20 de minute și se spală cu apă caldă.
 5. Ierburile - infuzia de cimbru pentru uz intern, epimedium, tinctură de ginseng sau euromiu cu frunze lungi, tinctură alcoolică de usturoi sau decoct de pelin pot ajuta la rezolvarea unei astfel de probleme.
Vă rugăm să consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza aceste tehnici pentru a evita efectele secundare.

Utilizarea remediilor populare necesită respectarea atentă a instrucțiunilor, rețetelor și schemelor. Orice plantă sau sodă poate fi atât benefică, cât și dăunătoare, provocând efecte secundare.

Rezumat: Plan de acțiune pas cu pas

Deci, ne-am familiarizat cu cele mai eficiente și populare modalități de a crește singuri lungimea, lățimea și diametrul unui membru al casei gratuit, contra cost, folosind dispozitive și remedii populare.

Se poate spune căîncepecu ajustări dietetice, cu accent pe produsele care sunt benefice sistemului reproducător.

În continuareîn paralel cu dieta, puteți începe cu auto-masaj ușor și masturbare conform instrucțiunilor descrise mai sus și, după mai mult timp, introduceți exerciții speciale în practica dvs. (puteți urmări tehnicile de execuție în lecțiile video).Dacă doriți să accelerațiobținând rezultatul, sunt utilizate opțiuni plătite - geluri, lubrifianți și lubrifianți pentru creșterea penisului și folosim și dispozitive speciale.

În ceea ce privește sfaturile, toate oferă doar rezultate pe termen scurt, dar rapide și garantate. Ele nu contrazic practicile descrise mai sus și sunt folosite mai degrabă pentru a îmbunătăți calitatea sexului. Remediile populare sunt, de asemenea, relevante, dar necesită preliminareconsultarea unui medic specialist.

Doar o abordare integrată și o aplicație regulată pot duce la modificările așteptate.