TOATE MODALITĂȚILE DE A MĂRI UN DICK ÎN CONDIȚIILE DE ACASĂ

Un bărbat își măsoară penisul cu o bandă măsurătoare

Când este necesară mărirea penisului? Conform indicațiilor medicale - dacă are o lungime atât de scurtă încât aduce probleme fiziologice grave. În practică, orice bărbat dorește să-și mărească penisul, indiferent de cât de generoasă i-a fost natura. Dar la ce să ne așteptăm după aplicarea fiecărei opțiuni - să încercăm să ne dăm seama.

Date generale

Statisticile OMS arată că la majoritatea bărbaților dimensiunea unui penis erect nu depășește 9, 5-14 cm. Un falus cu o lungime mai mică decât indicatorul inferior este numit penis mic, iar dacă dimensiunea acestuia nu depășește 2 cm, un micropenis. Experții explică faptul că o creștere a penisului trebuie efectuată numai în ultimele două cazuri, astfel încât un organ mic să nu rănească orgoliul masculin și să nu introducă complexitate în procesele fiziologice.

Există multe modalități - atât eficiente, cât și extreme, și uneori doar periculoase, ceea ce dovedește încă o dată imperfecțiunea sistemului reproductiv masculin, desigur, în propria lor minte. Ceea ce nu fac reprezentanții sexului puternic: injectează uleiuri în penis, coase obiecte dure în piele, pompează în gel - metodele populare de mărire a penisului sunt cu adevărat nelimitate și confirmă doar lățimea nemulțumirii masculine. Și indiferent de dimensiunea „nativă”, oricine, cel puțin o dată în viață, a dorit să crească lungimea, grosimea și lățimea falusului. Adesea, după astfel de experimente, medicii nu pot decât să ridice din umeri și să corecteze consecințele „exagerării de sine”.

Se acceptă în general că, după ce dimensiunea penisului devine mai mare ca grosime, lungime și diametru, un bărbat va primi:

 1. Apel extern. Este foarte îndoielnic, deoarece nu este obișnuit să se demonstreze organul genital.
 2. Îmbunătățirea reală a calității sexului. De asemenea, o problemă controversată - calitatea nu depinde de dimensiune, ci de cât de bine se potrivește falusul unui anumit vagin.
 3. Creșterea stimei de sine.

Recenziile terapeuților sexuali cu privire la mărirea penisului conțin informații specifice care contravin credințelor populare general acceptate. Orice specialist va spune că nu atât dimensiunea penisului este importantă, cât capacitatea de a-l utiliza corect.

Opțiuni posibile

Chirurgie de mărire a penisului

Deci, cum îți poți mări penisul acasă? În primul rând, trebuie să înțelegeți că tehnicile utilizate acasă nu vor ajuta la mărirea penisului cu mulți centimetri; în esență, toate aceste metode ajută doar un bărbat să creadă că penisul său a crescut. Dar, de fapt, dimensiunea rămâne aproape aceeași.

Chiar și operația de mărire a penisului nu va aduce prețul de 4-7 centimetri sau mai mult, acest lucru este imposibil, deși în prezența unui micropenis, intervenția chirurgicală va ajuta la rezolvarea multor probleme anatomice și fiziologice.

În general, toate metodele de mărire a penisului pot fi împărțite în trei opțiuni:

 • Chirurgical. Nu poate fi atribuit metodelor care pot fi aplicate acasă.
 • Non-chirurgical. Poate fi folosit acasă, recenziile arată că câștigul real se obține prin răspunsul natural al țesuturilor la aplicarea forței de tracțiune.
 • Combinat. Intervenția chirurgicală este utilizată în prima etapă, apoi un extensor este utilizat acasă.

La domiciliu, puteți utiliza o mulțime de tehnici diferite, dar nu ar trebui să credeți că toate metodele funcționează rapid acasă și vă vor permite să vă măriți penisul cât mai curând posibil. Dacă publicitatea oricărui produs costă o perioadă minimă (1-2 săptămâni), atunci aceasta este o înșelăciune, recenziile celor care au folosit recomandările unui specialist în extinderea casei a falusului arată că procedura de extindere este concepută de luni de zile.

Toate opțiunile reale

Primul lucru la care sunt atenți bărbații care doresc să obțină o pula mare acasă este o cremă pentru mărirea penisului. Dar câți centimetri este posibil să măriți falul în acest fel, în ce fel diferă unguentul (crema) de alte metode?

 • Facilități externe.

  Unguentul (cremă, lubrifiant, gel) a câștigat popularitate datorită ușurinței sale de utilizare, a efectelor secundare minime și a capacității de a păstra incognito chiar și în cadrul unei familii numeroase. De exemplu, un gel popular se aplică direct pe penis, practic nu are efecte secundare, nu este alergic și, dacă analizați recenziile, este foarte eficient.

  Toate preparatele externe sunt împărțite în trei tipuri:

   Crema de mărire a penisului
  1. Unguent (cremă) pentru efecte pe termen scurt. Provoacă un flux puternic de sânge pentru o perioadă scurtă de timp, este convenabil să se utilizeze imediat înainte de actul sexual, remediul funcționează doar câteva ore. La finalizarea acțiunii, fluxul sanguin scade și penisul revine la starea sa naturală.
  2. Impact pe termen lung. În acest caz, spray-ul pentru mărirea penisului sau unguentul este utilizat în mod regulat pentru o lungă perioadă de timp. Recenziile consumatorilor arată că au fost nevoiți să consume astfel de medicamente timp de cel puțin 2-4 luni, dar rezultatul merită.
  3. Preparate externe de acțiune auxiliară. De la sine, nu măresc penisul, dar împreună cu o pompă sau extensor, dau rezultate bune.

  Este recomandabil să începeți să utilizați orice cremă după consultarea unui medic. Preparatele externe se aplică pe penis în cantități mici, deoarece conțin o concentrație mare de stimulente. Câte și cum să le folosiți acasă este scris mai detaliat în instrucțiuni, fiecare instrument are propriile sale caracteristici de utilizare.

 • Extender.

  Acesta este un dispozitiv care vă permite să întindeți penisul la centimetrii necesari, deși nu poate fi utilizat pentru a mări penisul glandului. O alternativă excelentă la tehnicile chirurgicale, extensorul nu încalcă integritatea țesuturilor și, prin urmare, dispozitivul funcționează direct în direcția dorită. Nu oferă flux de sânge, ca atunci când se folosește o pompă sau o cremă, dar principalul plus este că poate fi utilizat cu succes acasă. Dispozitivul oferă un minim de inconveniente, dar cu condiția să fie utilizat corect.

  Atașamentele pentru mărirea penisului (extensori) sunt clasificate în trei tipuri: în buclă, cu o centură, universală. Cum să alegi asta după ce rezultatul era de așteptat și dimensiunea penisului a crescut? Experții nu recomandă achiziționarea unui dispozitiv numai pe baza descrierii sale de pe Internet, este important să primiți sfaturi și să înțelegeți detaliile dispozitivului pe care trebuie să îl achiziționați într-un anumit caz. Având în vedere că costul unui produs de calitate este ridicat, nu este înțelept să risipim bani.

  Pentru mulți bărbați, astfel de atașamente pentru mărirea penisului s-au dovedit a fi inacceptabile, recenziile unor modele sunt negative. Dispozitivul nu este întotdeauna confortabil de purtat, iar dimensiunea penisului crește minim, deși după o analiză atentă a problemei, a devenit clar că dispozitivul a fost utilizat pentru timpul minim.Pompă hidraulicăExperții reamintesc că, după ce ați început să utilizați extensia, pentru ca mărirea falusului să meargă bine acasă, ar trebui să dureze câteva luni!

 • Pompa hidraulică.

  Funcționează ca o pompă de creștere a penisului, dar pompa hidraulică folosește puterea hidraulică a apei. Spre deosebire de o pompă de vid, după utilizarea unei pompe hidraulice, nu există nicio vânătăi pe penis. Un dispozitiv sub presiune de apă provoacă fluxul de sânge către corpurile cavernoase și, în timp, o astfel de procedură vă permite să măriți dimensiunea penisului cu 2-3 cm. Pompa hidraulică poate fi considerată un concurent direct al extensorilor și a unei pompe de vid, atunci când se utilizează aceasta din urmă, se observă deseori deteriorarea capilarelor de pe penis, iar pe lângă aceasta, sub influența apei, puteți crește nu numai dimensiunea penisului, ci și creșterea erecției datorită fluxului sanguin mai bun.

 • Pompa de vid.

  Utilizarea acestuia acasă este recomandată pentru probleme grave la bărbații din sfera intimă. Pompa poate fi utilizată în caz de erecție insuficientă sau impotență severă, atunci când elasticitatea naturală a penisului nu este posibilă. Cu toate acestea, acasă, pompa poate fi folosită și ca dispozitiv pentru creșterea lungimii și lățimii penisului. Cu proceduri regulate, după un timp, mulți bărbați au observat că un rezultat pozitiv a fost „evident”.

 • Jelqing.

  Procedura de „muls” se efectuează acasă, după cum arată practica, jelqing-ul este foarte util dacă dimensiunea penisului lasă mult de dorit, dar nu ar trebui să te bazezi pe rezultate prea mari. Remediul poate fi atribuit metodelor populare, se crede că aceasta este cea mai veche metodă de mărire a penisului, efectuată acasă și eficientă dintre toate. Aceasta este o variantă de auto-masaj al penisului, dar îmbunătățită cu exerciții speciale. Instrumentul este cel mai ieftin dintre toate cele utilizate pentru mărirea penisului - aveți nevoie doar de timp liber.Pastile pentru mărirea penisuluiSingura condiție este ca erecția să nu depășească 50-70%, altfel riscul de afectare vasculară este mare.

 • Pregătiri.

  Pastilele pentru mărirea penisului rămân populare și sunt ușor de utilizat acasă. În ciuda notelor ridicate acordate de bărbați, pastilele sau suplimentele alimentare nu pot fi numite metode populare care permit creșterea fluxului sanguin către penis. Deși, fără îndoială, par mai avantajoase în comparație cu dispozitivele speciale sau intervențiile chirurgicale. Piața farmaceutică este suprasaturată de oferte, alături de produse excelente, sunt oferite pastile de o calitate foarte îndoielnică, astfel încât înainte de a decide extinderea falusului cu medicamente, este mai bine să consultați un specialist.

 • Greutăți suspendate.

  Cea mai veche și practic nefolosită metodă în condiții moderne. În plus față de inconvenientele evidente atunci când se încearcă mărirea organului genital în acest mod, există riscul deteriorării acestuia, prin urmare, experții nu recomandă utilizarea acestuia, ci sugerează să ne limităm la opțiuni mai blânde.

 • Duze.

  Pentru a decide cum să măriți capul penisului și trunchiul său în lățime și lungime, nu este necesar să recurgeți la mijloace radicale și costisitoare sau să stimulați fluxul sanguin cu ajutorul medicamentelor sintetice. Puteți utiliza atașamente simple acasă pentru a crește dimensiunea penisului, de fapt, este un penis artificial, dar, ca o varietate de viață intimă, poate funcționa bine.

Alte tehnologii

Dacă analizăm în detaliu toate metodele cunoscute, dintr-o parte sau alta, acceptabile pentru a efectua în mod eficient mărirea penisului, va dura mult timp. Cât de eficiente sunt fiecare dintre ele, nu poate fi judecat de mai multe opinii ale bărbaților; o abordare serioasă și consultarea de specialitate sunt importante aici.

Următoarele metode, care se bazează în general pe creșterea fluxului sanguin, pot fi, de asemenea, considerate opțiuni:

 • „Clădirea penisului”.
 • Contracție izometrică (exercițiu Kegel).
 • Exerciții de respirație în timp ce vizualizați rezultatele dorite.
 • Scoaterea penisului manual.
 • Metoda Mantak Qia.
 • Compresele la cald.
 • Pulsator electric pentru penis.
 • Terapia de contracție (folosind un inel).
 • Inelul lui Blacko.

Ce influențează alegerea metodei de mărire a penisului acasă? Ușurința de implementare, eficiență și preț (cât costă produsul)! Desigur, după o analiză detaliată a tuturor metodelor posibile, un om le va alege pe cele care nu necesită costuri (exerciții, comprese etc. ). Dar nu se știe cât de eficiente vor fi, iar timpul petrecut va fi grozav. Nu vă faceți griji dacă un bărbat nu este proprietarul unor organe genitale gigantice, totul este bine cu măsură, trebuie să vă amintiți că „fiecare oală are capacul său”.