5 moduri de a vă mări penisul acasă

cum să mărești un membru acasă

Interesul bărbatului pentru întrebarea cum să-și mărească penisul acasă a apărut dintr-un motiv. Problema dimensiunii mici a penisului este extrem de exagerată, rădăcinile sale stau în dificultăți mentale. Pentru a face să dispară astfel de dificultăți masculine, este suficient doar să discutați cu o fată iubitoare. După ce s-au întâlnit cu „aceiași” reprezentanți ai sexului mai puternic, ei uită de obicei cât de îngrijorați erau de lungimea nesatisfăcătoare a penisului.

Cât timp este necesar un penis pentru ca o femeie să fie satisfăcută este o problemă pentru fiecare partener să decidă individual. Nu va fi posibil să ne mulțumim perfect tuturor, iar proprietarii unui penis mare se confruntă adesea cu situații în care demnitatea lor se scurge într-un dezavantaj. În plus, organele genitale ale partenerilor obișnuiți tind să se adapteze în timp reciproc. Astfel, principalul leac pentru complexele masculine este dragostea și familia. Tatăl și întreținătorul unei familii numeroase nu va fi niciodată complex în această privință.

Din punct de vedere anatomic, un bărbat nici măcar nu are nevoie de o lungime medie a unui penis pentru a rămâne plin. Pentru relații și concepții normale, sunt suficienți doar câțiva centimetri. Cercetările moderne asupra zonelor erogene feminine arată, de asemenea, că cele mai „vulnerabile” puncte ale fetei se află în partea din față a organelor ginecologice.

Cu toate acestea, există un procent mic din populația masculină care suferă de lungimea și lățimea scurtă a penisului. Deci, există o astfel de boală ca micropenisul, când dimensiunea penisului limitează de fapt posibilitățile sexuale ale unui bărbat. În astfel de situații, modalitățile de mărire a penisului devin cu adevărat relevante.

Cu toate acestea, nu toată lumea riscă să meargă sub cuțit și numai în cele mai disperate situații. În plus, operația este costisitoare și este dificil să găsești un chirurg plastic care să o asume. Prin urmare, astăzi vom vorbi doar despre acele metode, a căror eficacitate le puteți verifica pe cont propriu, acasă.

Jelqing

Problema nemulțumirii față de lungimea penisului nu este nouă în rândul populației masculine de pe planetă. Strămoșii au venit cu propriile modalități de a crește dimensiunea, printre care jelqing a rămas întotdeauna cel mai popular. Nu este o glumă, a fost dezvoltată independent în diferite momente de către vechii indieni, egipteni și greci. Acum avem argumente istorice în favoarea faptului că această tehnică a fost folosită în timpuri mai vechi, în epoca de piatră, de către africani.

Jelqing este o procedură de masaj, dar destul de specifică. Acest cuvânt este tradus din engleză pur și simplu - „to milk”. Metoda seamănă cu acele mișcări ale mâinilor care sunt folosite pentru a mulge mamele animalelor de lapte.

Este necesar să jelqing, în primul rând, corect, și în al doilea rând - în mod regulat. În caz contrar, nu se va obține niciun impact pozitiv. Este necesar mai întâi să studiați videoclipurile relevante și apoi să cumpărați o cremă alunecoasă, care va face mișcări pe alunecarea penisului.

Regula principală pentru mărirea penisului este să nu renunți dacă penisul este complet erect. Când penisul este la maxim, jelqing-ul devine nu numai inutil, dar poate provoca și senzații inconfortabile și durere. De îndată ce erecția a atins nivelul maxim, sesiunea de mărire a penisului trebuie oprită. Esența tehnicii este că corpurile cavernoase ușor libere învață să perceapă un flux de sânge mai puternic decât de obicei. Când se umple complet cu o erecție completă, există riscul de „revărsare” de sânge, ceea ce va crea un sentiment apăsător în el.

În momentul în care penisul nu este erect la nivelul maxim, ar trebui să iei strâns corpul cavernos cu degetele și să tragi de ele. Dacă ați văzut vreodată o vacă de muls, puteți repeta cu ușurință mișcările necesare. „Mulsul” regulat va determina penisul să solicite mai mult sânge din corp și, prin urmare, mai mult în momentul erecției.

În majoritatea cazurilor, jelqing va începe să vă mărească penisul după câteva luni. Ar trebui să vă amintiți despre regularitatea orelor și tehnica corectă.

Suspendarea încărcării

metode de mărire a penisului masculin

Un alt mod de a-ți mări penisul, datând din cele mai vechi timpuri, este să-ți atârne greutăți de demnitate. Metoda este traumatică și necesită precauție maximă. Un alt moment neplăcut - cu ajutorul întinderii greutății, nu puteți decât să prelungiți membrul. În același timp, în cel mai bun caz, nu va deveni mai gros, dar cel mai probabil va deveni mai subțire. Dacă decideți să încercați această metodă, înțelegeți nevoile partenerului dvs. - poate că diametrul penisului este mult mai important pentru ea decât lungimea.

Înainte de o sesiune de întindere a greutății, este recomandabil să vă încălziți penisul, de exemplu, într-o baie de aburi sau într-o cadă cu hidromasaj. În fața capului penisului, lipim un tencuială medicală pentru a preveni spargerea. Apoi, pe tencuială, fixăm inelul de frânghie, pe spatele căruia se află greutatea. În primul rând, luăm „plăcuțe” foarte mici. Vom încerca să simțim ce greutăți și cât de lungi sesiuni este pregătit membrul în această etapă.

Pentru prima dată, întindeți cel mult un sfert de oră. Timpii următori, timpul de întindere poate fi mărit.

Dacă apar senzații neplăcute în timpul ședinței, tensiunea pare prea puternică sau organele genitale devin amorțite, opriți întinderea imediat. În caz contrar, este necesar să creșteți treptat greutatea și timpul folosit.

Extensoare și pompe de vid

Piața modernă de produse sexuale oferă o mare varietate de dispozitive de întindere a penisului. Unul dintre cele mai populare este extensia. Avantajul său este că mărește penisul în mod continuu, adică nu este necesar să-l utilizați imediat înainte de actul sexual. Cu toate acestea, trebuie să utilizați dispozitivul în mod regulat. Și efectul său asupra diametrului penisului este minim - este utilizat într-o măsură mai mare pentru întinderea lungimii.

În plus față de mărirea penisului, extensorul este, de asemenea, utilizat pentru a da penisului o formă anatomică normală. Cu toate acestea, înainte de a utiliza extenderul în astfel de scopuri, ar trebui să vă gândiți la care este norma în acest caz. Îndoirea unică a penisului poate, dimpotrivă, aduce plăcere partenerului, atingând cele mai sensibile puncte ale acestuia. Chiar dacă nu este cazul, puteți încerca să găsiți cea mai confortabilă poziție pentru cuplu.

Cum se mărește grosimea și lungimea penisului înainte de sex? Răspunsul este o pompă de vid. Cu ajutorul său, nu numai că puteți mări rapid penisul, dar puteți provoca o erecție dacă, din anumite motive, nu dorește să vină.

pompa de vid pentru mărirea penisului

Pompa se pune pe penis. După ce utilizatorul a evacuat aerul, circulația sângelui în penis crește și apare o erecție mai mare decât de obicei.

Înainte de a utiliza pompa, este recomandabil să întindeți o cremă pe penis pentru a înmuia efectele aerului.

Pompa de vid este incontestabil de eficientă și poate fi utilizată pentru a deveni mai mare atunci când aveți nevoie de ea.

Efectul persistă pentru o perioadă scurtă de timp. Dar rezultatul este garantat în aproape fiecare aplicație și se observă rapid.

Duză

Atașamentul penisului este un atașament controversat, dar rapid și eficient. Pur și simplu își pune penisul și creează iluzia partenerului că acesta a crescut. Materialele sunt selectate astfel încât să semene cu pielea umană. Problema aici este că, desigur, nu există o creștere reală. Cu toate acestea, dacă problema este acută în cuplul dvs. sau doriți să oferiți fetei senzații noi, atașamentul poate fi un răspuns bun.

Accesoriile alungesc penisul cu aproximativ patru centimetri. Puțini oameni au nevoie de volume mari, dar piața jucăriilor erotice caută să satisfacă oricare dintre cele mai exigente nevoi.

Facilități externe

Unguentele și cremele topice aplicate penisului nu au întotdeauna efectul dorit. Principalul lucru aici este să alegeți un remediu pentru dvs. , să găsiți unul care să fie eficient în cazul dumneavoastră. Merită să vă concentrați asupra modului în care producătorul își prezintă produsul - dacă promisiunile sunt revoltătoare și vi se promite o creștere de șase centimetri în două luni, ar trebui să vă gândiți la onestitatea agentului de publicitate și la calitatea produsului.

Astfel de „medicamente” sunt împărțite în trei tipuri, în funcție de cât durează efectul lor. Cele mai cinstite sunt unguentele iritante care provoacă un flux de sânge în corpurile cavernoase și, prin urmare, cresc temporar volumul. Acestea trebuie utilizate imediat înainte de actul sexual.

O altă opțiune care trebuie verificată mai îndeaproape cu recenziile reale ale clienților este un produs permanent în aer liber. Astfel de produse sugerează că penisul cu ajutorul lor va fi mărit pentru totdeauna, sau cel puțin pentru o lungă perioadă de timp. Medicii pun adesea la îndoială eficacitatea acestor medicamente. Este necesar să selectați un medicament după aflarea opiniilor altor utilizatori și după consultarea unui medic specialist în sănătatea bărbaților.