6 modalități eficiente de mărire a penisului acasă și 6 metode de intervenție chirurgicală

Dimensiunea penisului este importantă, indiferent de modul în care sexul mai frumos îl poate nega. Lungimea și grosimea reduse a penisului nu numai că afectează negativ starea psihologică a unui bărbat, dar face și sexul de calitate slabă. Cu toate acestea, este necesar să încercați să-i măriți dimensiunea numai dacă există o abatere de la normă.

Penisul masculin crește până la 20 de ani. Este necesar să începeți să vă faceți griji numai la atingerea maturității. Puteți dăuna sănătății și răni organul dacă utilizați mai devreme metode de mărire a penisului.

Lungimea normală a penisului este de 12-15 cm când este erectă. Grosimea în circumferință ar trebui să ajungă la 10 cm. Este permisă o abatere de 1-2 cm, mai mult este deja o patologie.

dimensiunea penisului

Să vedem cum puteți crește cu adevărat organul genital masculin acasă.

Modalități de mărire a penisului acasă

Este posibil să măriți penisul în timp ce sunteți acasă sau în timpul pauzelor la serviciu, dar înainte de a începe să faceți acest lucru, ar trebui să vă consultați cu un urolog. El va rezolva, asigurându-se că nu există contraindicații generale:

 • Boli infecțioase;
 • Exacerbarea proceselor cronice;
 • Boli cu transmitere sexuală;
 • Procese inflamatorii ale pielii penisului.

Metoda sodă

Această tehnică este promovată de tot felul de „medici” și „academicieni” de medicină tradițională. Majoritatea acestor „guru” nici măcar nu au o educație medicală generală, darămite o diplomă avansată. Această metodă, spun ei, funcționează datorită efectului sifonului asupra conexiunii karmice a oamenilor cu forțele naturii: foc, apă, pământ și aer.

Algoritmul de utilizare este după cum urmează:

 1. Se dizolvă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă.
 2. După duș sau baie, se toarnă soluția peste penis.
 3. Uscați organul cu șervețele umede.

Metoda nu va da efect, iar dacă o exagerați cu bicarbonat de sodiu, aceasta va irita pielea și mâncărimea în zona inghinală. Medicii spun fără echivoc că aceasta este o înșelăciune absolută.

Metoda jelqing - ajută la mărirea penisului

Această metodă provine din medicina tradițională. Se crede că a fost folosit de secole în Est, dar medicii nu recomandă utilizarea tehnicii. Deși efectul exercițiului este, acesta este pe termen scurt, durează 2-3 ore. Rezultatul maxim nu depășește 1 cm. În cazul utilizării frecvente, pot apărea probleme cu potența, durerea organelor genitale și vânătăi pe penis.

jelqing pentru mărirea penisului

Există două variante ale tehnicii: uscată și umedă. Primul se antrenează fără lubrifiere, iar al doilea folosește un gel. Este deosebit de eficient să folosiți metoda Jelqing simultan cu utilizarea gelurilor și unguentelor încălzitoare pentru a mări penisul.

 1. Înainte de a începe procedura, membrul trebuie adus într-o stare excitată, 60-70%, dar nu trebuie să se întărească.
 2. Penisul este înfășurat cu un prosop umed pentru a se aburi. Din aceasta, corpurile cavernoase ale penisului devin elastice.
 3. Prindeți rădăcina penisului cu degetul mare și arătătorul și țineți-l timp de aproximativ 10 secunde.
 4. Fără desfacerea inelului de la degete, duceți-i la cap. Ajunsă la ea, prima mână se oprește, dar nu se retrage, iar a doua repetă mișcarea pe care a făcut-o. Când a doua este apropiată de prima mână, eliberează capul și începe să repete exercițiul.

În prima zi, faceți50-100repetări, timp de 2-3 săptămâni creșteți numărul lade 200 de ori. Este permisă împărțirea procedurii în părți cu pauze de 15-30 de minute.

Mărirea penisului masculin cu pompă de vid

Procedura este utilizată în medicină, dar nu dă un efect permanent de mărire a penisului. Conform recenziilor din rețea, rezultatul maxim este de 2-3 cm. Principala indicație pentru achiziționarea sa este disfuncția erectilă. Medicii recomandă, dacă este posibil, achiziționarea unei pompe hidraulice mai scumpe. Este mai puțin traumatic, deoarece efectul asupra penisului are loc cu apă. Ambele dispozitive induc fluxul de sânge către penis, care este responsabil pentru efectul lor pozitiv.

pompa de vid penis

Cum se utilizează o pompă de vid:

 1. Așezați penisul în interiorul bulbului.
 2. Apăsați baza pe pubis.
 3. Suflați încet aerul cu o suflantă.

La prima utilizare, opriți expunerea după 2-3 minute. Timpul maxim nu trebuie să depășească 30-40 de minute.

Utilizarea extensorului

Dispozitivul este utilizat pentru a întinde penisul. Dispozitivul este folosit pentru a prelungi, îngroșa și corecta curbura penisului. Conform indicațiilor medicale, el este numit după operații chirurgicale: prostatectomie (îndepărtarea glandei prostatei), implantare peniană și ligamentotomie.

Există trei modificări ale dispozitivului:

 • Ham. Sunt rareori folosite, sunt incomode de purtat și stoarce puternic penisul. Îl poți purta nu mai mult de 30 de minute, apoi trebuie să urmeze neapărat o pauză. Durata maximă de purtare este de 6 ore pe zi.
 • Curele. Cel mai adesea prescris pentru purtare în perioada postoperatorie. Ei prind strâns capul și provoacă mai puțin disconfort decât mecanismele flagelare.
 • Vid. Mecanismul se bazează pe extragerea aerului din cameră, care este pus pe capul penisului. Nu este recomandat pentru uzura pe termen lung, favorizează formarea de vezicule.
 • Adeziv sub vid. Nu se folosește doar vid, ci și gel pentru a ține capul.

Mărirea targei

mărirea penisului cu o targă

Construcție extensie membru. Adesea utilizat împreună cu un extender. Membrul este fixat cu jartiere la picior sau umăr. Nu se remarcă la pantalonii cu tăietură liberă, ceea ce permite utilizarea targei la locul de muncă.

Agenți biologic activi - creme, geluri

În acest moment există multe creme, spray-uri, picături, mijloace pentru creșterea penisului acasă. Pe cea potrivită o puteți găsi la farmacie. Ar trebui să țineți cont de intoleranța individuală a componentelor atunci când alegeți fonduri.

Mărirea penisului cu intervenție chirurgicală

Operațiile de mărire a penisului sunt împărțite în cele care se îngroașă și cele care prelungesc organul genital.

Operații de îngroșare

Pentru îngroșare, fie implanturile sunt inserate sub piele, fie țesuturile umane native sunt transplantate: adipos sau muscular.

Lipofilling.

Înainte de procedură, țesutul adipos este preluat din abdomenul sau coapsele clientului. Sunt purificate de impurități (ichor), lăsând doar grăsimi pure. Pacientul pre-barbiereste parul in zona inghinala si se intinde pe masa chirurgicala. Anestezistul medicilor pune clientul într-o stare de anestezie generală și numai atunci chirurgul plastic începe operația.

Organul este dezinfectat și compoziția preparată este injectată cu un ac. Întreaga procedură durează mai puțin de o oră. La final, se aplică un pansament steril. Efectul operației este permanent, doar 30% din grăsime este absorbită. Metoda crește grosimea penisului cu 2-3 cm.

Injecții cu acid hialuronic.

Așa-numitele „injecții de frumusețe” măresc dimensiunea penisului cu 1 cm. Procedura este similară cu lipofilling. Cea mai accesibilă tehnică de mărire a penisului se realizează chiar și în orașele mici. Efectul durează aproximativ un an.

Introducerea implanturilor.

inserarea implanturilor în penis

Această tehnică folosește geluri într-o teacă de silicon. Medicul, după ce a făcut o puncție în pielea penisului, îl atașează la tunica albuginea. Aceasta elimină riscul de deplasare. Înainte de procedură se efectuează un test de alergie, care elimină riscul respingerii.

Transplant muscular.

Pentru procedură, o bucată din mușchiul clientului este preluată din abdomen. În timpul operației, este introdus sub pielea penisului pacientului, medicul îl înfășoară în jurul falusului și îl sutură cu țesuturile adiacente. Eficiența operației este mare, vindecarea este rapidă. Ca rezultat, membrul crește cu 3-4 cm.

Operații de alungire a falusului

Operațiile chirurgicale se efectuează numai persoanelor sănătoase. Numărul contraindicațiilor este mai mare decât atunci când se utilizează tehnici conservatoare. Medicul nu se va angaja să opereze pacienții cu tulburări cardiace, defecte cardiace, tulburări de sângerare, boli cronice în stadiul decompensării, SIDA, tulburări psihice.

Falloproteză.

Dacă motivul pentru lungimea scurtă a penisului este curbura, atunci se introduce o proteză artificială în el. Sunt rigide, gonflabile și elastice. Procedura este traumatică, perioada de recuperare poate fi de până la un an. Operația nu numai că mărește lungimea penisului, dar crește și potența.

Ligamentotomie.

Ligamentul este ligamentul abdominal care se află între pubis și fascia fagului și deține o porțiune a penisului în interiorul inghinei. În timpul unei operații chirurgicale, aceasta este tăiată, după care medicul trage și fixează penisul. În termen de 2-3 luni, pacientul va trebui să poarte un extensor și o targă.

ligamentomie pentru penis

În perioada postoperatorie, pacienții sunt îngrijorați de durere, astfel încât pacienții primesc injecții cu analgezice. În primele săptămâni, sângerarea este posibilă. Este necesar să urmați recomandările medicilor și să faceți examinări în timpul perioadei de reabilitare, deoarece este posibilă formarea aderențelor. Ca urmare, penisul crește cu 3-5 cm, dar imediat după operație efectul este mai slab - 1-1, 5 cm.

Orice operație plastică pentru mărirea penisului poate avea consecințe negative:

 • cicatrici;
 • leziuni ale nervilor;
 • scăderea libidoului;
 • a scăzut sensibilitatea capului penisului.