opinii Big Boy

 • Liuba
  Nu credeam că Big Boy gel îmi va schimba soțul așa. Anterior, la sex, el nu era foarte activ, iar pula lui era așa, așa, ca să fiu sincer. Dar doar o lună de utilizare a gelului Big Boy, iar penisul i-a crescut, iar acum facem sex în fiecare zi!
  Big Boy
 • Stanislav
  Un prieten mi-a spus că acest gel l-a ajutat să crească un penis cu până la 5 centimetri în plus. Bineînțeles că nu l-am crezut, dar acum folosesc eu singur produsul, are doar o săptămână și penisul meu este cu un centimetru mai lung.
  Big Boy
 • Efim
  Sunt un actor porno de profesie și cunosc acest gel de multă vreme. Este adesea folosit în industrie pentru a mări penisul unui actor sau pentru a realiza o erecție lungă.
  Big Boy
 • Mihaela
  Ar trebui să scrie despre acest medicament peste tot, câți tipi suferă și nu știu că există o soluție atât de simplă! Eu, înspăimântător să mă gândesc, aveam un membru de numai 11 cm lungime! Și acum 17 și continuu să aplic gelul, mi-aș dori încă câțiva centimetri.
  Big Boy
 • Valeria
  Regret că un astfel de remediu a apărut abia la împlinirea vârstei de 40 de ani. Câte lucruri i-a lipsit în tinerețe, i-a fost rușine de membrul său, chiar să întâlnească o fată și atunci i-a fost teamă. Băieți, nu vă lipsiți de tinerețe, folosiți Big Boy!
  Big Boy
Evaluare Big Boy
4.6
25