Cum poți mări un membru al unui adolescent la vârsta de 11-18 ani?

Mulți părinți sunt interesați de cum ar trebui să fie penisul copilului lor în timpul adolescenței. Nu este nimic în neregulă cu o astfel de curiozitate, deoarece fiecare părinte trebuie să monitorizeze dezvoltarea caracteristicilor sexuale ale adolescentului. Ele trebuie să se dezvolte armonios, corect și în timp util. Uneori, dezvoltarea penisului este perturbată, iar adolescenții trebuie să se confrunte cu mărirea penisului.

În acest articol, vom vorbi despre ce dimensiuni ale penisului sunt considerate norma din punct de vedere medical pentru un adolescent și, de asemenea, vom vorbi despre câteva tehnici care vă permit să vă măriți penisul în adolescență fără a afecta organismul.

Când încep să se schimbe dimensiunile?

Modificările hormonale la bărbați încep la o vârstă destul de fragedă - la 11 sau 12 ani. În această perioadă, se observă cea mai activă creștere a organului genital. Tot la această vârstă se formează caracteristicile sexuale ale băieților. În plus, la vârsta de 13 ani, băieții:

  • dimensiunea testiculelor crește, ceea ce duce la o creștere a scrotului;
  • părul deschis apare în zona pubiană și pe față;
  • se modifică dimensiunea organelor genitale;
  • preputul este prelungit pe organul genital.

Este foarte important ca părinții să monitorizeze îndeaproape aceste schimbări. Acest lucru va ajuta pe viitor la observarea tulburărilor hormonale asociate cu producția slabă de testosteron - principalul hormon masculin.

Formarea caracteristicilor sexuale depinde de nivelul de testosteron. Dacă dezvoltarea lor este perturbată, atunci adolescentul va avea în viitor probleme serioase cu viața sexuală.

Dimensiuni standard

Înainte de a vă gândi la o creștere a falusului în timpul adolescenței, ar trebui să vă familiarizați cu dimensiunile normale ale organului genital.

adolescenti si marirea penisului

Nu este un secret pentru nimeni că lățimea și lungimea penisului depind de nivelul de testosteron din corpul adolescentului și de ereditatea acestuia. Prin urmare, este logic ca volumul organului genital să fie diferit pentru diferiți bărbați. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, la 14 ani și la 17 ani, toate mărimile pot fi mediate. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți ce lungime și grosimea este norma pentru băieții la această vârstă.

La adolescenți, lungimea medie a falusului este de 13–14 cm, în același timp, la vârsta de 16–17 ani, uneori scade cu 1–2 cm datorită creșterii grosimii organului. Acest proces este natural și, prin urmare, nu ar trebui să fii surprins de el. Unii părinți sunt speriați de faptul că, la vârsta de 15 ani, băieții practic nu schimbă lungimea penisului într-o stare neexcitată. Nu vă alarmați, deoarece acest lucru este normal. La această vârstă, alungirea falusului este activată în stare erectă. Acest fenomen se explică prin expansiunea corpurilor cavernosi, care sunt responsabili de mărimea organului în momentul excitării.

Uneori, la adolescenți în momentul pubertății, penisul nu numai că își schimbă dimensiunile, ci și se îndoaie. În cele mai multe cazuri, această modificare este neglijabilă și, prin urmare, la jumătate dintre băieți, penisul rămâne erect. Modificări serioase de formă sunt observate doar la 3-5% dintre băieți.

penisul adolescentului și mărirea

Cum poate fi mărit penisul unui adolescent?

Daca se dovedeste ca penisul la varsta de 18 ani este mai mic decat dimensiunea medie, va trebui sa te descurci cu marirea lui. Există diferite metode de alungire a penisului la copii. Pentru a alege cea mai eficientă metodă, ar trebui să vă familiarizați cu fiecare dintre ele în detaliu.

Jelqing

Pentru a crește organul genital al băieților, este adesea folosită o tehnică eficientă și testată în timp - jelqing. Timp de multe decenii, exercițiul a fost folosit de locuitorii din Africa și India pentru a crește dimensiunea falusului. Jelqing constă într-un set de exerciții simple de masaj care vizează dilatarea vaselor de sânge și reglarea circulației sanguine.

Adolescentul are un vis despre creșterea dimensiunii penisului

Pentru ca jelqing-ul să aducă un rezultat pozitiv, va trebui să urmați recomandările de utilizare și să utilizați un lubrifiant special hidratant. Astăzi există două metode principale de „muls" pentru a prelungi falusul.

Metoda unu

Înainte de a crește penisul unui tânăr în acest fel, este necesar să se facă încălzirea corpurilor cavernosi pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii organului. Cea mai ușoară metodă de încălzire este să folosești cereale sau sare. Unul dintre aceste ingrediente este reîncălzit într-o tigaie și turnat într-o pungă mică de pânză. Apoi se aplică pe penis timp de o jumătate de oră și astfel organul este încălzit.

După încălzirea completă a organului genital, acesta este adus într-o stare de excitare parțială. Când organul este erect, acesta este lubrifiat și prins ușor de bază. La efectuarea exercițiului, mâna se deplasează treptat de la baza organului până la capătul acestuia. Aproximativ 10 astfel de mișcări sunt efectuate într-o singură ședință.

prezervativul de pe deget simbolizează mărirea penisului adolescentului

Metoda a doua

A doua metodă nu este folosită atât de des, deoarece este mai puțin eficientă și nu permite prelungirea multor organului. Folosind tehnica, penisul este complet înfășurat în jurul palmei. Organul strâns în mână este tras treptat spre stânga sau dreapta. În acest caz, nu trebuie să îl strângeți puternic, pentru a nu deteriora accidental pielea.

Medicii asigură că utilizarea regulată a acestei tehnici va crește organul reproducător al școlarilor cu 1-2 cm.

Geluri

Cele mai sigure metode de alungire care pot fi folosite la vârsta de paisprezece ani sau chiar mai puțin sunt cremele, gelurile și unguentele. Chiar și astăzi, există controverse cu privire la eficacitatea unor astfel de remedii. Mulți oameni susțin că astfel de produse nu vor prelungi penisul după o utilizare prelungită. Cu toate acestea, pentru majoritatea bărbaților, aceste instrumente încă ajută la creșterea ușor a volumului falusului.

tatăl îl învață pe copil să se bărbierească și să mărească penisul

Există trei tipuri de medicamente care sunt utilizate la schimbarea dimensiunilor:

  • Pe termen scurt - sunt folosite înainte de actul sexual, deoarece penisul crește cu doar 2-3 ore.
  • Pe termen lung - efectul după aplicare durează o viață și, prin urmare, se folosesc în orice moment.
  • Auxiliare - sunt utilizate împreună cu medicamente mai eficiente.

Medicamentele cu acțiune scurtă nu sunt potrivite pentru adolescenți și, prin urmare, părinții cumpără adesea ajutoare și medicamente cu acțiune prelungită. Datorită acestora, fluxul sanguin crește din cauza vasodilatației.

Înainte de a utiliza unul dintre aceste remedii, este recomandat să consultați un medic pentru a nu dăuna sănătății unui adolescent.

Pompă de vid

Jelqing-ul și gelurile nu ajută întotdeauna la alungirea penisului copilului și, din această cauză, trebuie să căutați și alte metode de mărire a acestuia. Adesea, se folosesc dispozitive speciale pentru aceasta, concepute tocmai pentru astfel de scopuri.

Medicii consideră că pompele de vid sunt cel mai eficient dispozitiv. Aceste dispozitive sunt populare printre bărbații în vârstă, deoarece ajută la scăderea impotenței și la restabilirea forței masculine. Utilizarea regulată a pompei va prelungi penisul cu 1-2 cm prin creșterea fluxului sanguin.

Înainte de a utiliza o pompă de vid, trebuie să vă familiarizați cu caracteristicile utilizării acesteia. În primul rând, întreaga suprafață a organului este tratată cu o cremă pentru hidratarea pielii uscate. Apoi, falusul este adus într-o stare parțial erectă și plasat în recipientul pompei. După plasarea organului în cilindru, oxigenul este pompat din acesta de către o pompă. Eliminarea aerului crește presiunea în organul genital și crește fluxul sanguin. Prin îmbunătățirea circulației sângelui, este posibil să obțineți un penis mărit.

Nu utilizați pompa mai mult de 15 minute, deoarece aceasta va deteriora vasele organului.

Extender

Mărirea organului genital la băieții tineri este facilitată de un astfel de dispozitiv ca un extender. Astfel de dispozitive sunt considerate universale, deoarece sunt folosite nu numai pentru a crește volumul penisului, ci și pentru a-l alinia. Folosind extenderul timp de 1-2 luni, penisul va deveni perfect plat și va crește cu 2-3 cm.

Aparatul întinde celulele falusului, mărește corpurile cavernoase și vasele de sânge. Acest lucru vă permite să creșteți demnitatea masculină nu numai în lungime, ci și în lățime.

adolescentul se gândește la mărirea penisului

Sunt produse diferite modele, care diferă prin caracteristicile de fixare. Pentru a economisi bani, unii oameni cumpără extensii de tip buclă. Nu sunt potrivite pentru băieții fără experiență, deoarece sunt destul de greu de folosit. Mai bine plătiți puțin în plus și cumpărați un model de curea.

Extensorul se aplică zilnic timp de 30-50 de minute într-o singură abordare. Nu-l mai purtați, deoarece acest lucru va deteriora țesuturile penisului. Timpul total de purtare a dispozitivului pe zi nu trebuie să depășească patru ore. Acest mod este considerat optim pentru ca penisul să înceapă să crească cu câțiva centimetri.

Concluzie

Unii băieți se gândesc să-și mărească organele genitale de ani de zile, deoarece părinții lor nu au urmărit acest lucru în adolescență. Pentru ca pe viitor băieții să nu aibă probleme cu un penis mic, este recomandat să-l măriți la șaptesprezece sau optsprezece ani. Pentru aceasta, se folosesc cele mai eficiente metode de alungire a falusului.