Cele mai bune modalități de a mări capul penisului (penisului)

modalități de a mări glandul penisului

Mulți bărbați subestimează dimensiunea organului lor de reproducere și recurg adesea la diferite metode pentru a-l mări. Există mai multe metode de bază, să vedem care sunt cele mai eficiente.

Merită să apelezi la mărirea capului penisului?

Dimensiunea compactă a penisului nu afectează în niciun fel funcționarea sistemului reproducător sau urinarea. Această problemă este mai mult psihologică și, de regulă, îl îngrijorează exclusiv pe bărbatul însuși. Preocupările legate de dimensiune sunt întărite de mitul social consacrat: „Cu cât este mai mare, cu atât mai bine".

Din această cauză, reprezentanții jumătății mai puternice a umanității se confruntă adesea cu jenă, rușine, frică și incertitudine în fața partenerului lor sexual. Dacă nu se iau măsuri, se poate dezvolta în timp un complex de inferioritate. Pentru a preveni acest lucru, este recomandat să contactați un specialist cu problema. Acesta din urmă va ajuta la determinarea de ce are nevoie un bărbat mai mult: ajutor psihologic pentru a-și accepta corpul sau, într-adevăr, corectarea dimensiunii penisului.

Dacă mărirea penisului îi dă unui bărbat încredere în capacitățile sale sexuale, elimină sentimentul de jenă și îl face mai fericit, atunci de ce nu. În acest caz, este important să alegeți metoda potrivită și să urmați cu strictețe instrucțiunile pentru a nu vă afecta sănătatea.

Metode de bază de mărire a capului penisului

Pentru a mări glandul penisului, se folosesc tehnici invazive, minim invazive și neinvazive. Să ne uităm la cele mai populare, avantajele și dezavantajele lor.

Metoda chirurgicala

Intervenția chirurgicală oferă un rezultat garantat. Pentru a mări capul penisului, este utilizată pe scară largă o operație inofensivă și în același timp eficientă - frenulotomia, adică. frenuloplastie. Asigură tăierea frenulului folosind laser, unde radio sau metodă chirurgicală.

 1. Avantaje: ajută la deschiderea completă a capului penisului; manipulare plastică simplă, chiar și pentru copiii mici; perioadă scurtă de reabilitare; un rezultat garantat care asigură prelungirea penisului erect cu 1-2 cm.
 2. Dezavantaje: nu afectează dimensiunea capului, dar ajută la creșterea lungimii penisului și la deschiderea capului în timpul erecției.

Lipofilling. Implică utilizarea țesutului adipos al pacientului. Folosind o canulă subțire, este pompată dintr-o zonă, de exemplu, din abdomen, coapse sau partea inferioară a spatelui, și transplantată sub pielea penisului în zona glandului, mărindu-i volumul.

 1. Avantaje: ajuta la marirea capului si corpului penisului pana la 2-3 cm; este eliminată posibilitatea respingerii umpluturii; Operația este minim invazivă, deci nu este necesară o perioadă lungă de reabilitare.
 2. Dezavantaje: țesuturile grase transplantate sunt lipsite de vasele care le-au hrănit, deci se dizolvă în timp, efectul este temporar - aproximativ 1 an.

Ligamentotomie. Scopul acestei operații este de a elibera partea ascunsă a penisului, care se află sub zona pubiană. Pentru a face acest lucru, medicul tăie ligamentul suspensor al penisului. După operație, bărbatul trebuie să poarte un prelungitor pentru a întinde penisul.

 1. Avantaje: lungimea penisului crește cu 3-5 cm.
 2. Dezavantaje: este necesară anestezie generală, lățimea capului și a corpului penisului nu se modifică, pot apărea complicații: disfuncție erectilă, poziție instabilă a penisului în timpul actului sexual.

Faloplastie. Poate fi totală, atunci când medicii creează o nouă formă a penisului (în timpul reatribuirii de gen, după amputații traumatice sau iatrogenice, oncologie etc. ), și parțială (defectele prezente, imperfecțiunile cosmetice sunt corectate, o parte din penis este mărită, pt. exemplu, capul etc. ). Aceasta este o operație complexă care implică utilizarea de autogrefe de piele, cilindri gonflabili sau tije elastice din silicon.

 1. Avantaje: rezultat cosmetic bun, ajuta la schimbarea formei capului in lungime si latime.
 2. Dezavantaje: probabilitate mare de respingere a țesuturilor, scăderea sensibilității capului, scăderea erecției etc.

Circumcizia sau circumcizia. Asigură îndepărtarea circulară a pliului de piele care acoperă capul penisului.

 1. Avantaje: oferă penisului un aspect mai atractiv, ajută bărbatul să prelungească actul sexual și să efectueze o igienă mai riguroasă.
 2. Dezavantaje: nu afectează dimensiunea capului, dar ajută la expunerea acestuia.

Injecții cu acid hialuronic

Injecțiile cu acid hialuronic în penis sunt o metodă eficientă, dar temporară. Durata rezultatelor de la 6 luni. pana la 2 ani. Procedura vă permite să creați un cap proporțional cu corpul penisului, atât în lungime, cât și în lățime. Pentru injecții se folosesc geluri elastice, dense de acid hialuronic, care sunt biocompatibile cu corpul uman.

 1. Avantaje: vă permite să simulați forma capului, rezultate garantate, umplutura nu provoacă o reacție de respingere, traumatism scăzut.
 2. Dezavantaje: gelul se dizolvă în timp.

Introducerea acidului hialuronic.

Exerciții și masaj

Multe tehnici și exerciții de masaj au fost dezvoltate pentru a mări penisul. De exemplu, jelqing, clamping, exerciții taoiste, îndoire, întindere, exerciții Kegel etc. Eficacitatea acestei metode este inferioară primelor două. Dar vă permite să atingeți până la 2 cm în lungime și până la 1, 5 cm în lățime, cu condiția ca acesta să fie efectuat zilnic timp de câteva luni.

 1. Avantaje: metoda de marire a penisului neinvaziva, putin traumatizata (daca se respecta tehnica), care nu necesita ameliorarea durerii sau costuri financiare.
 2. Dezavantaje: pentru a obține un rezultat vizibil trebuie să depuneți mult timp și efort.

Medicamente

Hormonii sunt uneori folosiți pentru a mări capul și tija penisului. Mod de utilizare: oral sau parenteral. O astfel de corectare a penisului trebuie prescrisă numai cu permisiunea unui medic, sub rezerva insuficienței hormonilor sexuali masculini în sânge. În caz contrar, crește probabilitatea de a dezvolta complicații grave: dezechilibru hormonal, dependență, disfuncție suprarenală etc.

 1. Avantaje: medicamentele hormonale stabilizează funcția sistemului reproducător, promovează dezvoltarea organelor genitale masculine și o erecție bună.
 2. Dezavantaje: este necesară o terapie pe termen lung, iar rezultatul nu este garantat.

Utilizarea dispozitivelor

Diverse dispozitive pentru mărirea capului și a corpului penisului sunt la mare căutare:

 • targi - o targă pentru penis folosind o centură reglabilă sau elastică (vin cu prindere mecanică și cu vid);
 • pompe (măresc penisul datorită presiunii vacuumului asupra țesutului penisului);
 • hidropompe (principiul de funcționare este același cu cel al pompelor, se folosește doar apă în loc de vid);
 • extensii (măresc penisul prin întinderea mecanică a țesutului);
 • greutăți, atașamente (spânzurat sau pus pe un penis erect, întinde pielea acestuia, favorizează creșterea mușchilor falusului).

Avantaje: ajută la obținerea unor rezultate bune (+ 2-3 cm lungime și 1-2 cm lățime) supuse utilizării regulate, întăresc țesutul muscular al penisului.

Dezavantaje: afectează dimensiunea penisului în sine, nu a capului; Pentru a obține un rezultat pronunțat, va fi nevoie de mai mult de o lună de exerciții fizice regulate.

Suplimente biologice

Acțiunea acestor suplimente nutritive are ca scop completarea deficienței de vitamine, minerale și microelemente necesare creșterii normale a penisului. Adesea preparatele sunt de origine naturală, prin urmare sunt absolut sigure pentru sănătate.

 1. Avantaje: au un efect pozitiv asupra fluxului sanguin și țesutului muscular. Ele promovează erecții de înaltă calitate și de lungă durată și completează deficiențele de vitamine din organism.
 2. Dezavantaje: sunt scumpe; afectează indirect mărirea penisului prin saturarea organismului cu vitaminele necesare creșterii normale a falusului. Rezultatul nu este garantat.

Remedii populare

Diverse remedii populare sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă pentru a mări penisul. Există o listă de plante care au un efect pozitiv asupra sistemului genito-urinar masculin, funcției de reproducere, nivelurile hormonale, potența, care împreună creează condiții favorabile pentru creșterea capului și a corpului penisului. Acestea includ: epimedium, ginseng, buruiană cornoasă, fireweed, rădăcină de calamus, rapiță etc. Sunt folosite ca medicament pe bază de plante. Uneori se folosește o soluție de sifon.

 1. Avantaje: contribuie la sănătatea generală a organismului, elimină procesele inflamatorii, sunt accesibile.
 2. Dezavantaje: rezultatele nu sunt garantate, este necesară utilizarea pe termen lung.

alte metode

Nu mai puțin populare sunt diverse creme, geluri și unguente pentru mărirea penisului. Ele, de regulă, dau un efect temporar datorită curgerii sângelui în țesutul penisului; promovează o erecție bună datorită efectului său de încălzire.

 1. Avantaje: simplitate și ușurință în utilizare, efect pozitiv asupra potenței, majoritatea produselor pot fi folosite ca lubrifiant.
 2. Dezavantaje: efectul este slab și vizează mai mult stimularea erecției decât creșterea penisului.

De asemenea, puteți utiliza un accesoriu de mărire a penisului în timpul actului sexual.

Ce metodă ar trebui să aleg?

Dacă trebuie să măriți capul penisului într-un timp scurt și bărbatul este pregătit pentru orice metodă, atunci ar trebui să acordați atenție intervenției chirurgicale. Astăzi, au fost dezvoltate multe tehnici care fac posibilă simularea rapidă și eficientă a formei proporționale necesare într-un cadru ambulatoriu.

Dacă un bărbat dorește ca mărirea glandului penisului să fie nu mai puțin eficientă decât operația, dar nu este pregătit să treacă sub cuțit, atunci ar trebui să acordați atenție injecțiilor cu acid hialuronic sau lipofilling-ului. Acestea vor trebui efectuate de mai multe ori, deoarece. . . materialele tind să se dizolve, dar procedurile sunt puțin traumatice, foarte eficiente și nu necesită anestezie generală.

Dacă un bărbat este gata să depună mult efort și timp pentru a-și mări penisul, atunci ar trebui să acorde atenție procedurilor non-invazive.

Exercițiile, masajul și dispozitivele sunt potrivite pentru întărirea țesutului muscular, întinderea treptată a acestuia și activarea proceselor de regenerare. Pe langa marirea penisului, ele ajuta la eliminarea congestiei la nivelul organelor genitale si stimuleaza circulatia sangelui, asa ca sunt grozave pentru cei care petrec mult timp la computer, lucreaza la birou sau duc un stil de viata sedentar. În plus, astfel de proceduri pot fi efectuate acasă, în orice moment convenabil al zilei.

Dacă în sânge este detectată o lipsă de hormoni masculini, atunci ar trebui să acordați atenție medicamentelor care pot compensa aceasta și, în plus, pot afecta creșterea capului și a corpului penisului - hormoni.

Ca metode auxiliare, se recomandă utilizarea de remedii populare, aditivi biologici, diverse geluri, unguente și creme. Ele pot fi combinate cu orice alte metode de a mari penisul.