Atașamente penisului: cum să măriți lungimea și grosimea organului

Atașamentele penisului sunt una dintre modalitățile de diversificare a vieții sexuale a partenerilor. Cu ajutorul lor, devine posibilă creșterea dimensiunii penisului până la 10 cm sau a lățimii până la 4 cm fără intervenții chirurgicale sau unguente discutabile.

Astfel de atașamente vor adăuga noi senzații în timpul actului sexual. Pot fi o imitație a penisului, iar unele modele au încorporate umflături, tuberculi și alte modele în relief.

Funcții

Una dintre funcțiile principale ale atașamentului este de a crește lungimea bărbăției. De asemenea, prezența reliefului sub formă de coșuri, curbe, tuberculi va stimula pereții vaginului partenerului, dându-i noi senzații.

Astfel de atașamente ajută la prelungirea duratei actului sexual - întârzie ejacularea.

Barbatii care au probleme cu erectia pot alege proteze peniane. Ei imită complet penisul.

Tipuri de duze

În primul rând, duzele sunt împărțite în:

 • închis;
 • deschis.

Primele acoperă capul organului genital, în timp ce cele din urmă îl lasă deschis.

Atașamentele închise pot fi făcute din latex, astfel încât seamănă cu un prezervativ. Partea închisă care acoperă capul servește drept rezervor pentru spermatozoizi. Mulți dintre ei au coșuri.

Există modele din cyberskin: materialul imită pe cât posibil pielea reală a penisului, așa că este posibil să nu simți diferența. Aceste atașamente adaugă lungime penisului de la 3 la 10 cm. Pot fi folosite și ca contraceptiv reutilizabil.

atașamente închise pentru cocos

Tipuri de duze închise

Unele modele au încorporat un element vibrator. Astfel de dispozitive vor ajuta la stimularea punctului G feminin.

Atașamentele deschise sunt folosite pentru a îngroșa penisul, vă permit să măriți lățimea în diametru până la 3 cm. Sunt în relief și regulate. Astfel de modele sunt prezentate cel mai adesea sub formă de inele de erecție sau bucle. Ele pot avea extensii încorporate care stimulează și mai mult clitorisul femeii. Uneori sunt încorporate în plus un element de vibrație, margele, cosuri etc.

Inelele pot crește timpul actului sexual. Ele sunt plasate pe falus în momentul celei mai mari excitații, împiedicând astfel sângele să curgă departe de organ și provocând ejaculare precoce.

deschideți atașamentele penisului

Deschideți duzele

Astfel de duze sunt fabricate din diferite materiale:

 • sticlă;
 • metal;
 • cauciuc;
 • silicon;
 • latex;
 • plastic.

Un alt tip de atașamente sunt protezele peniane. Pentru bărbații care suferă de disfuncție erectilă sau au leziuni la scrot sau penis, aceste simulatoare sunt recomandate.

Protezele peniane sunt realizate din diferite materiale. Cele mai bune modele de pe piata sunt cele din silicon medical sau PVC. Dar primul tip este de preferat, deoarece are proprietăți hipoalergenice.

proteză peniană ca atașament penisului

Proteză penală

În plus, protezele dentare vin în diferite forme și tipuri. De exemplu, dublu, cu un compartiment pentru scrot, cu vibrații și altele. De asemenea, grosimea și lungimea variază. Se crede că dildourile cu pereți subțiri oferă mai multă plăcere partenerilor.

Atunci când alegeți lungimea duzei, nu recurgeți la dimensiuni groase și mari. Nu orice femeie va fi mulțumită de asta. Este mai bine să vă concentrați pe lungimea medie - 15-20 cm.

Dispozitivul este format dintr-un penis artificial si corzi pentru cel mai confortabil si maxim contact strans cu corpul.

Instructiuni de folosire

Înainte de prima utilizare, produsul trebuie pregătit corespunzător. Mai întâi trebuie să-l spălați într-o soluție de săpun, apoi să îl tratați cu un antiseptic fără alcool pentru a vă salva partenerul de riscul introducerii florei bacteriene patogene (Clorhexidina este potrivită). După aceasta, duza trebuie să fie uscată.

Falusul artificial este plasat pe penisul uscat în stare de stimulare. Se recomandă lubrifierea suprafeței exterioare a produsului cu un lubrifiant pentru a nu provoca un eventual disconfort femeii.

În niciun caz, acest lucru nu trebuie făcut din interior: duza poate aluneca și să se blocheze în vaginul partenerului.

Utilizarea pudrei de talc în interior va reduce frecarea sau alte disconfort la nivelul penisului.

Contactul dispozitivului cu penisul nu trebuie să depășească 35 de minute, pentru a nu provoca vasospasm sever, dar după o scurtă pauză de 30-40 de minute puteți continua din nou.

După fiecare act sexual, duza trebuie spălată în apă cu săpun și uscată într-un loc întunecat.

Important! Orice atașamente sunt potrivite doar pentru sexul clasic. Dacă este utilizat în scop anal, există riscul ca falusul să rămână în anus. Acest lucru se întâmplă din cauza îngustării fiziologice a anusului. Există produse speciale pentru acest tip de sex, sau puteți folosi atașamente duble cu ramuri pentru vagin și anus.

Atașamentele penisului nu sunt potrivite pentru persoanele cu boli ale sistemului hematopoietic sau ale sistemului cardiovascular. Pot exista si cazuri de alergii la materialul din care sunt fabricate.

Atasamente de casa

Pe Internet puteți găsi recenzii nu numai despre atașamentele gata făcute, ci și sfaturi despre cum să faceți un prelungitor de penis cu propriile mâini. Una dintre acestea este o pompă de vid.

pompă de mărire a penisului de casă

Opțiune de pompă de vid de casă

Esența designului este simplă: se potrivește strâns la bărbăție și, cu ajutorul unui bec, se creează presiune, care va conduce sângele la penis. Secvența de fabricație:

 1. Luați un recipient cilindric transparent puțin mai mare decât penisul în sine.
 2. Apoi faceți o gaură deasupra pentru a introduce un tub (din plastic sau cauciuc) în el, introduceți-l nu mai adânc de 3-4 cm.
 3. Pentru a asigura și etanșa structura, este necesar să o etanșați cu lipici folosind un pistol fierbinte. O garnitură de silicon poate fi introdusă în interior pentru o utilizare confortabilă.
 4. Apoi, pentru a crea presiune, trebuie să atașați becul la tub. Poate fi luat dintr-un kit de masurare a presiunii sau achizitionat separat la farmacii sau echipamente medicale. Dacă nu este posibil să utilizați un bec, atunci este potrivită utilizarea unei seringi - pistonul acestuia va stabili presiunea.
 5. La sfârșit, prelungitorul trebuie verificat pentru fisuri și găuri și, dacă există, etanșat cu lipici.

Înainte de fiecare utilizare, dispozitivul este tratat cu un antiseptic.

Pentru a mări organul, puneți un recipient pe el și reduceți presiunea cu becul. Din acest motiv, apare întinderea. Cu utilizarea regulată a unei pompe de vid, puteți crește dimensiunea penisului cu 3-4 cm.

Această metodă de mărire a falusului este asociată cu un risc ridicat de rănire. Esența metodei este întinderea corpurilor cavernosi ale penisului sub influența greutății

Pentru procedură veți avea nevoie de:

 • fir;
 • plasture adeziv;
 • antiseptic;
 • greutăți pentru cântar;
 • cablu sau sârmă.

Cum se utilizează:

 1. În primul rând, trebuie să masați organul pentru a crește fluxul de sânge.
 2. Apoi tratați capul penisului cu un antiseptic.
 3. Atașați șiretul (securizați cu bandă adezivă).
 4. Atașați o greutate la cablu.
 5. În timpul primelor ședințe, durata procedurii nu trebuie să depășească 10-15 minute. Trebuie să începeți cu încărcături mici, apoi să creșteți treptat sarcina și durata manipulării până la 30 de minute.

La întindere, nu ar trebui să existe un disconfort sever; dacă se simte amorțeală, este necesar să se reducă greutatea.

FAQ

Ce atașamente penisului ajută la creșterea lungimii și grosimii acestuia?

Există mai multe tipuri de atașamente pentru penis care pot ajuta la creșterea lungimii și grosimii penisului. De exemplu, dilatatoarele, care creează o presiune suplimentară și se întind pe penis, favorizând creșterea acestuia. Există, de asemenea, accesorii de pompă care creează presiunea de vid și stimulează fluxul de sânge în penis, ceea ce poate duce la mărire.

Cât timp ai nevoie să folosești atașamente pentru penis pentru a vedea rezultate?

Timpul necesar pentru a obține rezultate atunci când utilizați atașamente penisului poate varia în funcție de individ. Cu toate acestea, se recomandă, în general, să utilizați atașamentele în mod regulat timp de câteva săptămâni sau luni pentru a vedea rezultate vizibile. Este important să rețineți că rezultatele variază de la o persoană la alta și pot varia în funcție de cât de des și corect utilizați atașamentele.

Există efecte secundare atunci când utilizați atașamente pentru penis?

Când atașamentele penisului sunt utilizate corect și sunt respectate instrucțiunile producătorului, efectele secundare sunt de obicei minime. Cu toate acestea, unele persoane pot experimenta efecte temporare, cum ar fi roșeață, durere ușoară sau disconfort. Dacă aveți reacții adverse severe sau prelungite, se recomandă să încetați să utilizați atașamentele și să consultați medicul dumneavoastră.

Sfaturi utile

Sfatul #1

Utilizați atașamente pentru vid pentru a crește lungimea și grosimea penisului. Aceste atașamente creează o presiune de vid, care stimulează fluxul sanguin și ajută la creșterea dimensiunii organului. Înainte de utilizare, asigurați-vă că consultați un medic și urmați instrucțiunile de utilizare.

Sfatul #2

Utilizați atașamente penisului pe baza principiului întinderii. Aceste atașamente sunt plasate pe organ și creează întindere constantă, ceea ce ajută la creșterea dimensiunii acestuia. Cu toate acestea, înainte de a utiliza astfel de atașamente, asigurați-vă că vă consultați medicul și urmați instrucțiunile de utilizare.

Sfatul #3

Pe lângă utilizarea atașamentelor, angajați-vă în mod regulat în exerciții speciale pentru a crește dimensiunea penisului. Unele dintre acestea includ întinderea, strângerea și masarea organului. Aceste exerciții vor ajuta la întărirea mușchilor și țesuturilor penisului, ceea ce poate duce la creșterea dimensiunii penisului. Cu toate acestea, înainte de a începe orice exercițiu, asigurați-vă că vă consultați medicul și urmați instrucțiunile.