Experiență de utilizare Big Boy

Jack of Birmingham's Big Boy Gel Experience

Experiență cu Big Boy Gel de Jack de la Birmingham

În ciuda faptului că penisul meu se încadrează în cadrul penisului mediu și chiar le depășește ușor, lungimea acestuia este de 15 cm, întotdeauna m-am simțit nu prea încrezător cu fetele. Dar toate acestea s-au schimbat odată cu achiziționarea Big Boy Gel, cu care am primit în sfârșit un cocoș la dimensiunile la care visasem întotdeauna.

În tinerețe, nu am avut complexe speciale din cauza dimensiunii penisului și am crezut că 15 centimetri au fost suficiente pentru a satisface o fată în pat. Dar toți partenerii mei, deși de obicei nu spuneau cu voce tare, nu erau foarte mulțumiți de calitatea sexului. Era evident că ar avea mai degrabă un tip cu un penis mai mare. Am încercat să cred că sunt doar nervoasă și, de fapt, sunt mulțumiți de toate, până când noua mea iubită mi-a spus că penisul meu este prea mic pentru ea și nu simte nimic în timpul sexului. A fost o lovitură mare pentru mine, iar când m-a părăsit de dragul unui tip cu o demnitate mai mare, am căzut complet în depresie.

Prietenii au încercat să mă sprijine, m-au convins că doar nu am noroc cu fetele, iar penisul meu nu a avut nimic de-a face cu el, dar nu mi-am putut crede. Dar până la urmă, un tip de la compania noastră, cunoscut ca un bărbat cu doamne mari, mi-a spus secretul lui. Potrivit acestuia, penisul său era cu abia mai mult de 12 centimetri înainte, până când a aplicat noul super gel pentru a mări penisul Big Boy. Și în doar câteva luni, penisul lui a crescut până la 18 cm!

Desigur, nu l-am crezut cu adevărat, dar din disperare am decis să caut acest gel pe Internet. Destul de repede, am găsit site-ul oficial al acestui instrument și, după un pic de gândire, am riscat să comand mai multe tuburi. O săptămână mai târziu, curierul mi-a adus un pachet.

După doar o săptămână de aplicare, am început să observ modificări, penisul meu a devenit puțin mai gros, iar erecția mea s-a îmbunătățit. O lună mai târziu, mi-am măsurat penisul cu o riglă și pur și simplu nu-mi venea să cred ochii. În loc de 15 centimetri, lungimea sa a fost de 18! Și după două luni de utilizare, pantalonii mei erau lungi de 20 de centimetri!

Inutil să spun, problemele cu fetele s-au scufundat în uitare. Acum pot seduce calm orice fată și sunt sigură - va fi încântată de sex cu mine! Băieții cu mici tipe, nu mai sunt nervoși și complexe, s-a găsit o cale de ieșire! Big Boy Gel va face sexul rege chiar și pentru un bărbat cu un penis minuscul.

Experiență cu Gelul lui Big Boy de la Napoli

Experiență în utilizarea gelului Big Boy de Giovanni de la Napoli

Îmi place să petrec timp cu fetele și sunt alături de mine. Sunt un adevărat fanatic al sexului, capabil să arunce orice firimituri, dar de ce sunt atât de încrezător? Folosesc gel Big Boy pentru creșterea penisului și libido.

Penisul meu nu avea întotdeauna o lungime solidă de 19 centimetri, înainte de cel mult 14. Dar odată cu începerea folosirii gelului Big Boy, totul s-a schimbat dramatic. Cum se utilizează gelul:

Am folosit zilnic un masaj al penisului cu gel pentru a stimula creșterea penisului, dar acum trebuie doar să aplic gelul în loc de lubrifiant. Oferă o erecție de fier, multă energie și îmbunătățește senzațiile plăcute ale creării de dragoste!

Big Boy este un asistent indispensabil oricărui om modern în afacerile amoroase, pentru a crește membru, a îmbunătăți o erecție, a crește sensibilitatea - poate face orice. Și datorită compoziției naturale fără chimie, literalmente, fiecare tip o poate folosi fără teamă de efecte secundare!