Instructiuni de folosire Big Boy

Cum se utilizează gelul pentru creșterea penisului Big Boy

instrucțiuni de utilizare a Big Boy gel

O pula mare este un semn stereotip al masculinității, dar este unul dintre puținele stereotipuri care funcționează în practică. 90% dintre femeile intervievate din Moldova asociază direct plăcerea de la sex cu dimensiunea penisului unui partener. Dar acest lucru nu înseamnă că dacă ai un membru mic, trebuie să renunți la tine. Pur și simplu folosiți noul gel Big Boy Penis Super Gel timp de câteva luni, iar rezultatul nu va dura mult timp. Metoda corectă de utilizare a medicamentului este prezentată mai jos, fiind descrisă și în instrucțiunile pe care le veți găsi în pachetul cu instrumentul.

Cum se folosește:

Aplică gelul într-un strat subțire pe penisul erect și masează-l cu mișcări blânde până la absorbția completă. După aceea, luați penisul în mână și îndepărtați-l de la tine, trageți lent și fără probleme. Nu trageți puternic; dacă apare durere, opriți imediat masajul. Astfel, aplică gelul pe penis și masează-l de două ori pe zi. Cursul de aplicare este de 2 luni, rezultatele finale depind de caracteristicile fizice individuale, rezultatul mediu este de 4, 5 cm în lungime și 2, 5 cm în diametru.

Gelul poate fi folosit și ca un lubrifiant intim care încântă ambii parteneri și stimulează excitația sexuală.

Indicații pentru băiatul mare:

  • Probleme cu viața sexuală cauzate de îndoială de sine - adesea, mărimea mică a penisului îi face pe bărbați să se simtă complexi și timizi atunci când sunt în contact cu sexul opus, ceea ce are un efect extrem de negativ asupra construcției vieții sexuale.
  • Scăderea libidoului - erecții rare sau neregulate, lipsă de energie sexuală, excitare scăzută și răspuns la stimuli sexuali.
  • Nemulțumirea cu dimensiunea penisului - gelul poate fi folosit cu orice dimensiune a penisului, atât pentru bărbații care sunt extrem de nemulțumiți de dimensiunea penisului lor, cât și pentru cei care au nevoie doar de o navigă de centimetri pentru idealul lor personal.
  • Oboseala cronică, somnolență, iritabilitate crescută și nervozitate - deoarece lipsa activității sexuale poate reduce nivelul de energie, și invers, o descompunere poate duce la o slăbire a potenței.

Big Boy gel va ajuta la rezolvarea tuturor acestor probleme într-un singur curs. La urma urmei, complexul de componente ale produsului are ca scop nu numai creșterea penisului, ci și creșterea tonusului sexual, întoarcerea energiei sexuale și interesul pentru jocurile de dragoste.

Contraindicații pentru utilizare:

Big Boy gel nu are contraindicații și totul datorită unei compoziții exclusiv naturale care nu conține substanțe chimice dăunătoare pentru sănătate. Dar înainte de utilizare, este recomandat să consultați un medic pentru a exclude o posibilă alergie la fondurile constitutive.