Instrucțiuni pentru utilizarea unei pompe de vid pentru mărirea penisului

pompa de vid pentru marirea penisului

Pentru a profita la maximum de această invenție, trebuie să studiați riscurile și măsurile de precauție, precum și să înțelegeți principiul pompei de vid. Este exact ceea ce vom face acum.

De ce este capabilă o pompă de vid?

Să începem cu concepțiile greșite care creează lacune în cunoștințele anatomice și furnizează reclame banner ademenitoare. Nu, o pompă de vid nu va crește dimensiunea penisului în mod vizibil și permanent. Uitați de promisiunile fabuloase pe care le primiți de la vânzători dubioși pe site-uri la fel de dubioase.

Pompele de vid au un efect benefic asupra erecției prin creșterea fluxului de sânge către penis. Da, poate deveni puțin mai lung, dar acesta este doar un efect temporar. Pompele pot fi folosite și de bărbații care suferă de disfuncție erectilă.

În plus, studiile arată că utilizarea pompelor de vid este benefică pentru bărbații care au suferit o intervenție chirurgicală la prostată sau care urmează un tratament pentru cancerul de prostată cu radioterapie.

Care este principiul muncii?

Sângele umple vasele de sânge, din cauza căruia penisul se umflă și - temporar! - devine mai mare și mai puternic. Simplu dar eficient. Vă rugăm să rețineți că efectul obținut este doar temporar.

Nu abuzați de utilizarea unei pompe de vid. „O las mai mult ca efectul să fie mai bun! "- Nu, nu și încă o dată nu. Nu merge asa.

penis mic și mărit cu fast pe exemplul bananelor

Separat, merită menționat inelele de erecție. Sunt purtati la baza penisului si ajuta la mentinerea erectiei mai mult timp. Le poți cumpăra în aproape orice sex shop. De asemenea, nu ar trebui să fie abuzați - urmați întotdeauna instrucțiunile.

Cât de sigur este?

Pompele de vid sunt sigure de utilizat, dar totuși trebuie să fii atent. Presiunea prea mare a aerului poate duce la formarea hematomului. Discutați cu medicul dumneavoastră sau opriți utilizarea pompelor dacă aveți vreo boală de sânge, cheaguri de sânge sau luați medicamente pentru subțierea sângelui.

Dacă utilizați un inel pentru penis, asigurați-vă că nu este prea strâns și nu îl lăsați pe penis prea mult timp. Amorțeală penisului, vânătăi - nu toată lista de probleme cu care va trebui să te confrunți atunci când folosești inelul cu neglijență.

Ce pompa sa alegi?

Evita produsele care promit rezultate fantastice si marirea penisului. Dar la pompele cu limitator, fiți atenți. Sunt mult mai sigure de utilizat și ajută la controlul presiunii pentru a evita rănirea.

folosind o pompă pentru penis

Majoritatea pompelor vin într-o mărime unică, dar dacă penisul este ușor înclinat într-o parte sau în alta, luați în considerare acest lucru atunci când cumpărați.

Cum se utilizează?

  1. Pune balonul pe penis.
  2. Cu ajutorul unei pompe (manuale sau electrice), pompați aerul din balon, creând un vid.

De îndată ce apare o erecție, pompa poate fi pusă deoparte. Pe baza unui penis erect, puneți un inel de erecție (dacă este disponibil și dorit) - va ajuta la menținerea erecției pentru o perioadă mai lungă.

Ce altceva ar trebui reținut?

Păr

Îndepărtarea părului este opțională. Dar îți va plăcea dacă în cel mai crucial moment părul tău se prinde de inel? Este puțin probabil ca astfel de senzații tari să fie incluse în planurile tale.

Instruire

Pompele funcționează pe același principiu, dar merită totuși să petreceți câteva minute citind instrucțiunile, astfel încât utilizarea pompei să fie cât mai plăcută și sigură posibil.

pompa manuala pentru marirea penisului

Timp

Pompele de vid și inelele de montare trebuie îndepărtate la timp. Nu le lăsați mai mult de treizeci de minute.

Lubrifiant

Aprovizionați cu lubrifiant. Nu contează exact ce ai planificat - sex, masturbare sau stimulare manuală. Lubrifierea va ușura utilizarea pompei sau a inelului și va ajuta la evitarea disconfortului și disconfortului.

FAQ

Cât durează efectul?

De obicei aproximativ o jumătate de oră, dar totul este individual. Depinde mult de gradul de entuziasm.

Cât de des poate fi folosită pompa de vid?

Depinde de situație, de cum te simți și de cât de atent urmezi instrucțiunile. Mulți bărbați care înțeleg cum funcționează acest dispozitiv îl folosesc de mai multe ori pe zi.

fată cu un centimetru și măsurarea unui penis după o creștere a fastului

Este posibil să crești cumva dimensiunea penisului?

Fara a apela la operatie? Este că îndepărtarea părului în zona intimă - astfel încât penisul va părea vizual mai mare. O modalitate mai ușoară și mai sigură de a învăța cum să valorificați lungimea, lățimea sau forma penisului este să experimentați cu diferite poziții.

Ce ar trebui să fac dacă erecția nu mi se potrivește prea bine?

Stabiliți un model de somn, revizuiți-vă dieta, renunțați la alcool și țigări. Ideal este să minimizezi nivelul de stres. De asemenea, petreceți mai mult timp preludiu.