Ce este operația de mărire a penisului, cum funcționează și cum ajută

Două dimensiuni de penis - înainte și după operația de mărire

Acum un miliard de ani, un Pithecanthropus născut cu un penis mic a fost forțat să moară cu el. Astăzi, acest lucru este depășit, mai ales că chirurgii au venit cu o mulțime de modalități de a corecta un astfel de flagel. Șarlatanii și vindecătorii au rămas fără muncă, iar bărbații de pe toate continentele măresc lungimea și grosimea organului prin mijloace medicale.

Vă vom spune cum funcționează toate tehnicile moderne, astfel încât dunga neagră numită penis mic să rămână departe în trecut. Daca te hotarasti sa faci un astfel de pas, pregateste-te pentru injectii financiare, ar fi frumos sa ai prieteni sau macar o iubita pentru sprijin psihologic si fizic.
Ce sunt operațiile de mărire a penisului masculin?

Arsenalul chirurgilor genitali este destul de larg, vom descrie cele mai populare opțiuni.

Ligamentotomie

Chirurgul, fără nici cea mai mică magie, asigură condițiile pentru prelungirea falusului. Ligamentotomia este o intervenție estetică extrem de populară, se face la solicitarea unui bărbat într-un spital de zi.Durata procedurii este de 15 minute. Anestezia funcționează rapid și ușor, fără supradozaj și efect asupra stării de bine după procedură.

Lipofilling - introducerea de țesut adipos în axul penisului

Tot ce se află sub centură este oprit cu rahianestezie. Medicul ajunge la ligamentul de susținere prin sutura mediană a scrotului. Această abordare este cea mai puțin traumatizantă și este bine tolerată în reabilitare. Recuperarea durează 8-10 zile.

Scopul operației este excizia ligamentului care atașează partea de falus ascunsă sub pubis de osul pelvin. Acest lucru dezlănțuie o rezervă ascunsă.

Ligamentotomia nu duce la alungire de la sine. Aceasta este o pregătire puternică pentru tracțiunea ulterioară cu un extender.. Aparatul se poarta dupa operatie, minim 4 ore pe zi, timp de 3-6 luni. Creșterea minimă este de 2 cm.

Lipofilling a penisului

Vizualizarea îngroșării penisului după intervenție chirurgicală

Se dovedește că celulele adipoase se mișcă în liniște în jurul corpului, ca o regină pe o tablă de șah. Metoda se numește lipofilling. . Celulele adipoase pompate din abdomen sau din alte locuri mari sunt transplantate în penis. Desigur, materialul nu este luat în forma sa pură, ci trece printr-o serie de proceduri pregătitoare.

Bucuria este că celulele proprii prind rădăcini mult mai bine decât cele donatoare. Nu veți suferi de reacții alergice-inflamatorii la umplutură. Puteți retransforma falusul dintr-o singură mișcare. Cu toate acestea, țesutul adipos este absorbit și dizolvat treptat,operația va trebui repetată la intervale de șase luni. Lipofilling se adaugă până la 1, 5 cm în circumferință.

Cum se mărește cu injecții, fără intervenție chirurgicală

Acest segment se numește injectare conturare intima.

Acid hialuronic (biogel)

Chirurgul lucrează cu acid nu mai mult de 20-30 de minute, folosind anestezie locală. Substanța este injectată de-a lungul șanțului exterior al falusului și în regiunea frenulului.Fillerele pe bază de hialuron rezolvă mai multe probleme: eliminarea ejaculării precoce, creșterea grosimii trunchiului și a capului, corectarea formei. Acest lucru feminin poate scăpa de primele semne de impotență.

Pentru a mări capul, procedați astfel:

 • regiunea inghinală este anesteziată și tratată cu iod;
 • pacientul este acoperit cu lenjerie chirurgicală;
 • țesuturile sunt pregătite pentru procedură cu o soluție 0, 9% de clorură de sodiu 10 ml;
 • umplutura este injectată în treimea inferioară condiționată a capului, cu accent pe cursul șanțului coronal;
 • Se injectează 0, 1-0, 4 ml pe pas cu tehnica ventilatorului;
 • Se injectează 0, 8-2 ml de medicament odată.

Pentru corectarea frenulului:

 • căpăstrul este umplut cu acid pentru a crește volumul;
 • substanța se injectează conform metodei prin picurare în țesuturile moi de sub pliul pielii 0, 1-0, 3 ml pe pas. Medicamentul nu este injectat în frenul propriu-zis.

Există o modalitate la fel de interesantă de a pompa gelul în penis - chirurgul face o puncție lângă rădăcina falusului, injectează medicamentul cu o canulă specială. Incizia este apoi suturată și acoperită cu un pansament steril.

Metoda este bună pentru recuperare rapidă, vindecare. În medie, puteți călări la munte în 2-3 zile. Diametrul crește imediat, cu 0, 5-1, 5 cm. Dar, suntem sceptici cu privire la acest subiect. Dacă aveți nevoie de un falus pentru demonstrație și urinare - aceasta este opțiunea potrivită.Dacă aveți nevoie de sex, luați în considerare riscul de migrare a drogurilor. Sub jugul sarcinilor dinamice, el va merge în alte zone, urmată de deformarea săracului.

Toxina botulinica

Ca răspuns la femeile care ne iau pantalonii, le vom îndepărta toxina botulină. Medicamentul nu este injectat direct în axul penisului.Injecții cu toxină botulină pentru scrotox – mărirea scrotuluiServește în altă direcție - modificarea scrotului (scrotox).

De ce este necesar:

 • transpirație redusă;
 • netezirea pliurilor, ridurilor;
 • estetică - scrotul arată rotund, mare.

Un scrot frumos este bun! Dar,credem că scrotox este o risipă de bani.

Petrolatum

Aceasta este o tehnică pur artizanală originară din anii 70.. La un moment dat, meșterii au venit cu ideea de a introduce vaselina în butoi pentru a crește volumul. În unele locuri, metoda se practică și astăzi. Nu vă recomandăm să recurgeți la astfel de metode dacă nu există un prieten experimentat în apropiere care să fi făcut cel puțin o sută de injecții într-un penis cu o experiență pozitivă.

Se face astfel:

 • trunchiul tratat cu antiseptic este tras ușor la bază;
 • 10-20 de cuburi de vaselină sunt trase în seringă;
 • pornind de la rădăcină, medicamentul este injectat în trunchi, pe ambele părți, încercând să ajungă la aceeași adâncime între piele și membrane;
 • rănile sunt dezinfectate cu un antiseptic și acoperite cu un bandaj steril.

Creșterea grosimii depinde de volumul substanței injectate. În medie, capetele disperate obțin 0, 5-1, 5 cm în plus.Metoda este plină de complicații, este ușor să întâlniți inflamații, umflături, dureri infernale. Chirurgii aleg vaselina din penis cu travaliu titan și cer bani mari pentru asta.

Synthol

Prin cercetare chimică, synthol a fost scos la iveală de Chris Clark, ceea ce s-a întâmplat în anii 90 ai secolului trecut. De atunci, culturistii au început să-l înțepe în bicepși, medicamentul a ajutat la creșterea rapidă a volumului muscular. Apoi au fost meșteri care s-au oferit să introducă synthol în falus.

Nu vă recomandăm să faceți acest pas riscant, doarerisc ridicat de complicații grave. Dacă compoziția intră în sânge și înfundă vasul unui organ vital, puteți zbura către strămoși. Asta ca să nu mai vorbim de pierderea erecției, inflamarea vaselor de sânge, umflarea și durerea infernală.

Introducerea implanturilor cu gel și silicon

silicon moaleimplanturile constau dintr-o înveliș elastomer multistrat și o umplutură de gel vâscos. Primul care a venit cu chestia asta a fost James Elist, un urolog la una dintre clinicile americane. Și-a brevetat rapid invenția în 2002 și se bucură de veniturile din ideea sa până în prezent.

Tehnica este simplă și merge astfel:

 • medicul si pacientul aleg marimea implanturilor;
 • pacientul este calmat prin anestezie locală;
 • după dezinfecție, implantul este introdus printr-o incizie în zona inghinală;
 • se aplica o sutura cosmetica si un bandaj steril.

Metoda învinge implantarea unei matrice de colagen, dă moliciune, senzații naturale. Daca obosesti, efectul este reversibil, fara risc si probleme de sanatate. Gelul nu se va infiltra prin înveliș chiar dacă se rupe.

După recuperare, riscul de a dezvolta complicații, respingeri și alergii care provoacă vătămări ireversibile este aproape eliminat.Intervenția se efectuează în regim ambulatoriu, fiind necesară spitalizarea timp de 1 zi. Scopul este o îngroșare persistentă în erecție și în repaus, o creștere a lungimii cu 4-6 cm.

Chirurgul care efectuează o operație pentru creșterea falusului unui bărbat

Implantarea matricei absorbabile

Metoda funcționează exclusiv pentru îngroșare. Matricele organice cu fibroblaste sunt introduse în corpul falusului (reamintim, acestea sunt celule de țesut conjunctiv). Toată această materie este perfect alimentată cu sânge, nu este respinsă de organism. În ciuda rezultatului vizibil de +1, 5 cm,matricele se dizolvă la un an de la intervenție. Sincer să fiu, metoda este depășită și rar practicată.


Plastic pentru îndreptare, îngroșare, alungire

Chirurgia plastică implică o întreagă gamă de operații și proceduri. Toate acestea sunt concepute pentru a corecta structura anatomică, aspectul, defecțiunile funcționale.Metoda îi ajută pe oamenii săraci cu diverse anomalii, deformări, tulburări rezultate din boli și răni. Aici se întorc și bărbați, nemulțumiți de estetica locului lor strategic.

baloane

Un instrument popular pentru chirurgia plastică intimă masculină. Se efectuează sub anestezie locală. Medicul introduce implanturi rotunjite cu un diametru de 5-10 mm de-a lungul pielii falusului. Micile incizii sunt cusute cu o sutură cosmetică, totul se vindecă rapid.

Bilele sunt din silicon, proteze penisului, perle. În condiții artizanale, acestea sunt tăiate din plastic, plexiglas. Desigur, te poți distra cu instalarea, mai ales că totul este reversibil. Dar, judecând după recenzii, doamnelor nu le plac astfel de experimente.

Proteză peniană din plastic

Să nu disimulăm, o erecție puternică a fost prețuită în orice moment. Desigur, există o mulțime de pastile care ameliorează disfuncția erectilă, dar fiabilitatea lor nu este impresionantă.În caz de probleme cu potența, s-au inventat operații cu montarea de proteze. Intervenția îmbunătățește semnificativ calitatea erecției și îi ajută pe cei care și-au pierdut orice speranță pentru totdeauna.

Proteză gonflabilă pentru mărirea chirurgicală a penisului

Tipuri de proteze:

 • plastic (monocomponent)- marile corporatii le fac pe baza de tuburi de vinil sau silicon. Cilindrii multistrat sunt plasați în corpuri cavernose. Falusul este capabil să mențină o poziție de luptă datorită unei tije metalice cu memorie de formă. Va trebui să aduceți unitatea la pregătire cu mâna, în repaus este ținută de lenjerie. În general, nu este cea mai convenabilă opțiune;
 • gonflabil (din două componente)- consta din 2 cilindri si o pompa. O erecție are loc după apăsarea pompei, din care lichidul curge vesel în rezervoare. Organul este adus în repaus prin îndoirea brațului. Ne place aceasta abordare datorita moliciunii, naturaletii penisului, usoara reducere a lungimii;
 • gonflabil (cu trei componente)- consta din 2 cilindri, o pompa si un rezervor cu ser fiziologic. Acesta este cel mai bun mod de a asigura o erecție artificială. Pentru pregătirea pentru luptă, trebuie să apăsați de mai multe ori pe o parte a scrotului, pentru pace - pe cealaltă. Toate acestea sunt insesizabile pentru sotii, prietene si arata cat se poate de natural;
 • greu- o versiune învechită, lăsând pacientul cu falus permanent erec. Acest caz pare inestetic și nenatural, deoarece protezele peniane dure nu au fost folosite de mult timp în clinicile de vârf.

Faloproteza este singura opțiune pentru bărbații cu disfuncție erectilă ireversibilă și impotență psihogenă.

Numirea metodelor de intervenție chirurgicală

Totul depinde de ceea ce este - organul sexual al fiecărui pacient în parte.

Îngroşare

Dacă vorbim despre îngroșarea chirurgicală, toate tehnicile moderne sunt destul de fiziologice.Introducerea implanturilor de gel, acidul hialuronic nu afectează proprietățile fizice ale falusului. El va fi moale în repaus și pietros când este entuziasmat. Astăzi, acestea sunt cele mai promițătoare metode de creștere a dimensiunilor. Este mai bine să refuzați auto-fat, instalarea matricelor - acestea sunt cele mai ineficiente manipulări.

În cazul unor probleme serioase, vă sfătuim să vă familiarizați cu tehnica transplantului de lambou muscular. Intervenția este complexă, amenință cu formarea de cheaguri de sânge. Dar, în schimb, se obține un rezultat estetic excelent, care va rămâne pe viață.

Elongaţie

Formal, nu există indicații pentru intervenție chirurgicală, mai ales dacă dimensiunea falusului în stare erectă ajunge la 15 cm. Cu cât penisul este mai mic, cu atât mai mult sens în prelungirea lui. Acesta este indicat pentru micropenis și penis mic. Amintiți-vă că ligamentotomia funcționează pentru aceasta, dând 2-4 cm în plus.

îndreptarea

Un grup separat de tehnici lucrează pentru a corecta curbura. Tipul de intervenție depinde de unghiul de deformare.

Există mai multe opțiuni aici:

 • scurtarea tunicii- daca deformatia nu este aspra, se excizeaza partial pe partea opusa curburii, se suteaza tesuturile ramase. Uneori, pentru a menține lungimea, se efectuează suplimentar o ligamentotomie;
 • patchwork de corporoplastie (alungirea albugineei)- daca problema are radacina in fibroza locala, boala Peyronie, medicul ia un material sintetic sau biologic. Taie carcasa în zona de curbură și înlocuiește defectul. Operatia este complicata, dar prelungeste penisul cu 1-2 cm;
 • inserarea de endoproteze– o opțiune pentru persoanele care suferă de disfuncție erectilă. Țesuturile deformate sunt înlocuite cu un implant semirigid sau flexibil.

Caracteristicile etapei pregătitoare

În orice clinică care se respectă, pacientul este supus unui examen clinic general, prelevare de probe pentru boli venerice și infecțioase.Andrologul va determina nivelul maxim de erecție, - aceasta va determina potențialul de alungire a falusului. Examenul cu ultrasunete nu este exclus. Pe baza ei, sunt dezvăluite defecte ascunse ale corpurilor cavernose, albugineea, vaselor și aportului de sânge.

Perioada postoperatorie

Găsirea unui bărbat într-un spital după o mărire chirurgicală a penisului

Cursul de reabilitare depinde de tehnica aleasă. Dacă ați luat o metodă relativ simplă, medicul vă va lăsa să plecați acasă în câteva ore sau la 1-2 zile de la intervenție. Dacă o grefă, o autogrefă, este introdusă în trunchi, este adesea necesară o spitalizare. Medicii doresc să observe vindecarea rănilor.

În perioada postoperatorie, pansamentele sunt efectuate în mod regulat. Conform indicațiilor, sunt prescrise antibacteriene, analgezice.În cursul normal al evenimentelor, suturile sunt îndepărtate timp de 7-10 zile. Atunci va trebui să urmați recomandările medicale. Acest lucru se aplică restricțiilor privind activitatea fizică, abstinența și așa mai departe. Limita de timp depinde de tehnica de mărire.

Preț

Corecția chirurgicală este implementată folosind diferite metode. Prin urmare, este necesar să contați pe o gamă largă de prețuri.

În medie, politica de prețuri este următoarea:

 • îngroșare - 230-3350 $;
 • prelungire - 35-3450 $;
 • corecție combinată - 2750-5850 USD;
 • corectarea curburii - de la 1 mie de dolari.

Posibile riscuri și complicații

Complicațiile sunt rare la chirurgii cu sânge rece cu mâini de aur.

Cu toate acestea, orice intervenție chirurgicală prezintă riscul de:

 • umflare;
 • dezvoltarea sângerării;
 • infecții ale rănilor;
 • eșecuri de erecție;
 • poziție instabilă în erecție;
 • deformarea, curbura trunchiului;
 • respingerea protezelor, a țesuturilor transplantate, a corpilor străini;
 • inflamaţie.

Bine? - te-ai razgandit? Poate că este mai bine să faci mărirea penisului fără intervenție chirurgicală: încearcă exerciții manuale de întindere și creme?

Concluzie

Votăm intervenția chirurgicală pentru creșterea dimensiunii organului în prezența unor probleme grave (penis mic, microfalus).Bărbații cu o erecție de 15 cm sunt mai bine să apeleze la tehnici conservatoare, — extender, pompă, spray-uri, gel, creme, exerciții.