operatie de marire a penisului

Mulți bărbați sunt nemulțumiți de lungimea penisului lor. În primul rând, încearcă să rezolve problema acasă cu ajutorul tehnicilor nechirurgicale. Unii reușesc să obțină rezultatul dorit. Iar cei pentru care pompele și duzele nu au ajutat, decid asupra unor metode mai radicale, recurgând la chirurgie plastică.

chirurgi de mărire a penisului

Chirurgia vă permite să măriți penisul și să îl faceți mai gros prin extragerea părții ascunse a organului în exterior.

Ligamentotomia este considerată o procedură ușoară și rapidă. Se efectuează sub anestezie generală. Medicii disecă ligamentele penisului și eliberează până la 2, 5 centimetri din partea ascunsă a penisului. Aproximativ în aceeași cantitate puteți prelungi falusul cu ajutorul unui extender. Suturile se vindecă în 10-14 zile, noul ligament se formează complet în 90 de zile.

Caracteristicile operațiunilor

O parte a penisului este ascunsă în pubis de 3-5 centimetri. Operația de mărire a penisului vă permite să măriți penisul prin tăierea ligamentului. În ea este implantată o matrice de biopolimer, ceea ce asigură cea mai rapidă creștere a țesutului conjunctiv. În plus, disecția ligamentului stimulează regenerarea celulară.

Acest lucru vă permite să formați o nouă poziție a corpului și să o fixați cu ajutorul unor noi ligamente vindecate. După operație, va trebui să purtați și un extender, datorită căruia ligamentul rămâne în poziția dorită și nu se întoarce la locul inițial. Va fi posibilă îndepărtarea acestuia numai atunci când apare un nou țesut conjunctiv compactat în jurul ligamentului.

Se efectuează și operații de mărire a penisului. Sunt considerate mai simple și fără sânge, deoarece sunt efectuate cu ajutorul injecțiilor cu materiale de umplutură sau a țesutului adipos al pacientului.

Instruire

Înainte de a efectua o ligamentotomie, este necesar să se supună unei examinări complete, să identifice posibile reacții la alergeni și să se afle dacă există contraindicații.

Pacientul se întâlnește cu un chirurg, un urolog, face analize de sânge și urină. Sângele unui bărbat este verificat pentru infecția cu HIV, hepatită și grupele sanguine și se determină și factorul Rh.

Nu puteți face o intervenție chirurgicală pentru următoarele afecțiuni:

 • Probleme la nivelul sistemului genito-urinar.
 • Exacerbarea bolilor cronice.
 • boli infecțioase.
 • O problemă cu coagularea sângelui.
 • Diabet zaharat si cancer.

Dacă toate testele sunt normale și nu au fost identificate contraindicații, operația de mărire a penisului este prescrisă în orice moment. Nu mâncați și nu beți înainte de operație.

Cursul procedurii

În sala de operație, unui bărbat i se administrează anestezie generală. Corpul i se relaxează, adoarme încet, iar medicii îl pregătesc pentru operație. În 40-60 de minute, medicii reușesc să taie pliurile superficiale. Aici este foarte important să nu atingeți al doilea pliu, care este mai puternic.

Apoi, se face o incizie verticală în scrot. Medicii urmează procedura pe monitoare, acest lucru vă permite să faceți mici incizii, astfel încât ulterior cicatricile să fie minime.

Perioada de recuperare

Dacă s-au făcut greșeli în timpul intervenției chirurgicale sau pacientul a fost prost pregătit pentru procedură, pot apărea unele complicații în perioada de recuperare.

În primele câteva luni după intervenție, sângerarea se poate deschide în zona inciziei, o infecție poate pătrunde în rană. De asemenea, pacientul poate simți durere în timpul unei erecții, sensibilitatea capului scade, iar umflarea durează mai mult decât era de așteptat.

operatie de marire a penisului

Cele mai frecvente complicații sunt:

 • Înclinați penisul înainte sau în jos în timpul unei erecții.
 • Slăbiciune a penisului în timpul frecării.
 • Reducerea, curbura și deformarea trunchiului penisului.
 • Probleme de erecție.

Pentru a evita apariția complicațiilor, este necesar să alegeți cu atenție clinica și chirurgul. Ar trebui să aveți încredere doar într-un medic de încredere care cunoaște pe deplin și deține tehnica de mărire a penisului.

Cu cât poate fi mărit un membru printr-o operație

Este posibilă creșterea falusului printr-o metodă de operare cu 3-5 centimetri, în funcție de fiziologia pacientului și de structura organului acestuia. Dar, dacă nu purtați un extender în timpul perioadei de recuperare, penisul va reveni la dimensiunea normală.

După operație, penisul crește cu 1-2 centimetri, încă 1, 5-2, 5 centimetri oferă purtarea dispozitivului timp de aproximativ două luni. Se poarta in fiecare zi, la inceput timp de 1-2 ore, crescand treptat timpul la 8 ore.

În funcție de tehnica aleasă, puteți modifica dimensiunile:

 • cu 1 centimetru - injecții de umpluturi;
 • 1, 5 cm - lipofilling;
 • 3 centimetri - implantare musculară.

În ce cazuri se recurge la intervenție chirurgicală

Medicul prescrie intervenții chirurgicale nu în toate cazurile. Dacă un bărbat are o dimensiune normală a penisului, dar este considerat mic din cauza factorilor psihologici, medicul îl va descuraja de la operație. Astfel de clienți li se arată video de la locul faptei. De îndată ce un bărbat vede cu propriii ochi ce se face în timpul procedurii, de obicei refuză.

Dar există cazuri când medicii insistă să se efectueze o operație de mărire a penisului:

 • defect al uretrei;
 • structura sau curbura anormală a penisului;
 • compactarea țesuturilor;
 • structura anatomică;
 • excesul de grăsime subcutanată;
 • organele genitale ascunse sau membranoase.
un bărbat este supărat de dimensiunea penisului cum să-l mărească rapid

Chirurgie de mărire a penisului prin diferite metode și costul acestora

O ligamentotomie este o procedură chirurgicală pentru mărirea penisului la bărbați. Recent, această procedură a fost foarte populară printre reprezentanții jumătății puternice a umanității.

Un astfel de tratament practic nu duce la complicații, se efectuează rapid și bărbatului i se permite să plece acasă literalmente a doua zi după ce a fost efectuată operația de mărire a penisului. Cu toate acestea, pacienții cu probleme cu funcția erectilă nu au voie să facă ligamentotomie.

Esența metodei este tăierea ligamentelor suspensoare. Conform structurii anatomice a falusului, partea sa este ascunsă în interiorul regiunii pubiene. Este păstrat în interior datorită unui ligament special care este tăiat în timpul procedurii.

Acest lucru vă permite să scoateți penisul cu 1-2 centimetri. După ce bărbatul își revine după anestezie, pe penisul său i se pune un aparat ortopedic special - un prelungitor, care va trebui purtat pe toată perioada de recuperare. Acest lucru va permite formarea unei noi legături. Penisul va deveni astfel pentru totdeauna mai lung cu 3-5 centimetri.

Îngroșarea penisului cu ajutorul intervenției chirurgicale

Există cazuri în care falusul unui bărbat are o lungime normală, dar este necesară corectarea lățimii sale. Medicii spun că acest lucru va ajuta la schimbarea vieții sexuale a unui bărbat. Există mai multe metode de îngroșare a penisului.

Lipofilling este o intervenție chirurgicală de mărire a penisului în care țesutul gras este injectat în țesutul subcutanat. În același timp, se efectuează liposucția pentru a preleva grăsimea din alte zone ale pacientului. Grăsimea este injectată în tot penisul cu un ac special. Această procedură vă permite să faceți falusul mai gros, aproximativ 1 centimetru.

O astfel de operație este considerată ca nu dificilă, iar recuperarea după ea este mult mai ușoară și mai rapidă decât după o intervenție chirurgicală abdominală.

Cu toate acestea, efectul de îngroșare nu rămâne pentru totdeauna, prin urmare, atunci când organul revine la forma sa originală, manipulările trebuie repetate.

Transplantul de țesut muscular este considerat o operație complexă. Acest lucru necesită țesut care este prelevat din fascia axilară sau peretele abdominal. Acest țesut este aplicat în jurul penisului și vasele sunt suturate la acesta. Astfel de manipulări vă permit să măriți diametrul organului cu 3-4 centimetri.

un bărbat se uită la un penis după o creștere chirurgicală

Proteze

Protezarea se face la schimbarea sexului si conform anumitor indicatori medicali. Doar de dragul măririi penisului, protezele penisului nu sunt folosite.

Faloprotezele sunt utilizate pentru cauzele ireversibile ale impotenței:

 • ateroscleroza arterelor penisului;
 • fibroza corpurilor cavernosi;
 • boala Peyronie;
 • complicații după traumatisme ale penisului.

Tratamentul falusului prin metoda clasică din astfel de motive nu va da un rezultat pozitiv. Prin urmare, medicul decide să implanteze unele dispozitive în organul genital masculin. În cavitatea organului se introduc protezele uterine. Sunt semirigide și hidraulice.

Protezele elastice sunt mai ieftine și seamănă cu o tijă lungă de silicon, care se instalează în zona în care se află corpurile cavernoase după ce au fost extinse. O astfel de proteză vă permite să mențineți falusul într-o stare erectă.

Puteți instala și o tijă de memorie. Este alcătuit dintr-o tijă metalică din aliaj special care permite penisului să-și asume o stare erectă și relaxată.

Augmentarea prin transplant muscular

O astfel de intervenție se referă la intervenția microchirurgicală. Aceasta este o nouă procedură costisitoare care face penisul mult mai gros. Operația se efectuează în 3 ore sub anestezie generală. Chirurgul taie penisul într-un cerc și îl trage în jos.

După aceea, țesutul prelevat din fascia axilară sau peretele abdominal este suprapus peste întregul volum. După ce țesutul a fost fixat, preputul este tras înapoi și suturat.

În prima săptămână bărbatul se află în spital sub supravegherea unui medic. Durerea în zona inghinală poate dura 20-25 de zile, așa că este foarte important să vă monitorizați starea de bine. Dezavantajul acestei metode poate fi numit invazivitate, o perioadă lungă de reabilitare și posibilitatea de a dezvolta efecte secundare.